Ei ihan niksipirkka, mutta kerrankin sukkisvinkki jonka voi toteuttaa koska nämä ovat kaupassa just nyt. Yleensä kaikki värisukkikseni joiden ostopaikan perään kysellään, ovat jotain ikivanhoja ehjänä sinnittelijöitä. Nämä täydellisen leijonankeltaiset 80 denierin paksuiset löytyvät H&M:ltä 4,90e:


Osana asukuvaa viininpunaisen ja mustan parina:

z20elok14

z18elok14


Miz Moozin syksynilkkurit New Yorkin reissulta:


Harvoin löytää oikean sävyisiä keltaisia mattasukkiksia mutta nyt osui napakymppiin. Itse puolestani toivoisin vinkkiä yönsinisistä paksuista sukkahousuista, eli jos on näkynyt peruskaupoissa, nakatkaa kommenttia.

Kommentit (19)

anne b
1/19 | 

Oivoi! ! Pakko saada!
Olen odottanut ikuisuuden että tuo sävy tulisi vastaan jossain. Mistään ei löydä sitä oikeaa..
jess!
Kipitän heti nyt kauppaan :D
kiitos !

Heinis
2/19 | 

Ihan off-topic, miten polvesi jaksoivat raskausajan? Sukkahousut, tuo syksyn ihastus <3

Kirahvi
3/19 | 

Suomalainen Kiss Kiss tekee sukkiksia kaikissa mahdollisissa väreissä ja hauskoilla printeillä. Niitä ei kai varsinaisesti saa nettikaupoista, mutta yhteydenotolla saa varmaan mitä haluaa. :)

tuuli//
5/19 | 

Juuri tänään etsin keltaisia sukkiksia, mutta niiden sijaan mukaan tarttui siniset paksut sukkikset COS:ilta. Varmaan niiden verkkokaupasta löytyy myös. Minä puolestani kipitän huomenna H&M:lle keltaisten sukkisten toivossa :)

Shrek
6/19 | 

Arvaa vaan, luinko ensin, että 'suksivinkki' ja mietin, että nyt alkaa sun urheilun kaipuu huidella jo aika eksoottisissa sfääreissä :D

Kotza
8/19 | 

Minä vannon Trasparenzen sukkisten nimeen. 70 denierisiä kaikissa iloisissa väreissä! Omani olen ostanut Helsingin stockalta.

Pyllerö
9/19 | 

Mie ostin tummansiniset neulossukkahousut Tokmannilta viime vuonna. Ne on ollu ihan älyttömän kestävät vaikka yhessäki vaiheessa ne oli miulla melkein aina päällä. Eikä hintakaa ollu miusta paha. En tietty tiiä onko siellä enää niitä.

jennie
10/19 | 

Itse tykkään todella paljon voguen värisukkiksista. Itselläni on vahvuuksia 40, 70 ja 120.

Ronja
11/19 | 

Olen myöskin etsinyt tumman sinisiä paksuka sukkiksia koko elämäni. Tänään löytyi lindexiltä kahta eri sävyä ja molemmat kivoja. Navy ja tummantumman sininen. Käypä kurkkaan olisiko ne sinunkin etsimäsi :)

Nasukka
12/19 | 

Tosta kuvasta missä näky vaan sukkahousut tuli jotenki simpsonit mieleen :D anteeks. Mutta todella kauniit sukkahousut ovat.

Johannah
13/19 | 

Värisukkikset on kivan näköisiä mutta mulla on niiden suhteen pahemman luokan sukkahousuongelma. En ole onnistunut vielä kertaakaan löytämään sopivia ja päällä mukavia paksuja sukkahousuja muissa väreissä kuin mustana - ja mustissakin pitää ostaa ihan tietynlaiset puuvillaiset ja "neulosmaiset", ei sellaista tiiviimpää ja tiukempaa kangasta olevat. Kaikki muut paitsi tuollaiset mustat neulosmaiset kiristää vatsan kohdalta ihan kaikissa koissa ja/tai sitten ne ovat liian lyhyet ja valuvat alaspäin. Sanottakoon, että en ole erityisen iso tai pitkä tyyppi. Olen luovuttanut värisukkahousujen suhteen, kun niihin käytetyt rahat menevät hukkaan joka kerta :(

18/19 | 

Hei, ja anteeksi nyt mainostukseni täällä, mutta jos joku täällä tykkäisikin :) Teen käsin painettuja ja värjättyjä, sukkahousuja, sukkia ja leggareita uusiotuotantona. (eli käytän mm. jostain syystä myymättä jääneitä kappaleita, kakkoslaatua, poistoja tms., jotak eivät sellaisenaan kelpaa käyttöön.) Nettikaupassa on jotain valikoimaa, http://madeby.fi/designers/shop/VILMURIbyVilma , vielä enemmän löytyy jälleenmyyjiltäni. Kurkkia voi myös: https://www.facebook.com/vilmuribyvilmawallinmaa Olis myös ollut yönsinistä, mutta kerkesin jo painaa ne :), eivät ole enää yksiväriset. Jos ärsyttää liikaa mainostus, niin poista vain Nelliina tämä kommenttini, en tiedä mikä sinulla on ollut käytäntö. Terveisin, sukkishullu ja hyvin pitkäaikainen lukija <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011