Lauantaina vietettiin enoni 60-vuotisjuhlia. Kertoo varmaan jotain sukuni huumorintajusta, että hän oli valinnut teatterikappaleeksi Tampereen Työväen Teatterin Suku on syvältä. Vaikka meitä oli juhlaremmissä yli 30 ja paikkaliput jaettiin summamutikassa, onnistuin silti istumaan teatterissa vanhan työkaverini viereen. Hauskoja sattumia. Sovittiin lounastreffeistä siinä samantien. 

Valitsin iltapäivänäytökseen ylleni keltaisen kirppikseltä löydetyn hameen ja mustan peplumpaidan. Vähän kevättä ja vähän vielä synkkää talvea. Ei tällä kertaa sen syvempää filosofiaa rättibloggarilla, seku vain :)

Kengät: Amisu - Takki&laukku: Mango - Hame: Kirppis - Pitsipaita: H&M - Vyö: kirppis.

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille :)

Kommentit (5)

Vierailija
2/5 | 

Hei miten saat sun kauniit blondit pidettyä noin hyväkuntosina ja ei-kellertävinä? Aloin haaveilla blondiksipaluusta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010