Kun näin tämän mekon kirppiksellä, olisin voinut vaikka vannoa, että sillä on jotain tekemistä Ivana Helsingin kanssa. Mutta eipä ollut, sillä niskalapussa luki Ellos. Yhdistän niin voimakkaasti tietynlaiset puhvihihamekot Ivana Helsinkiin, että muut merkit puhvihihoineen tuntuvat melkein huijaukselta :D 

Mekko ja laukku: kirppislöytöjä / Hattu: KN Collection Hermione / Saappaat: Palmroth Original, saatu blogin kautta. 

Oli todella kotoisa olo laittaa päähän pitkästä aikaa Hermione. Tuo villakankainen vintage-tyylinen hattu on yksi ikisuosikeistani, vaikka tänä talvena se onkin jäänyt hieman vähemmälle käytölle kuin menneinä talvina. Ihan hyväkin pitää lempivaatteidensa suhteen vähän taukoa, niin ne tuntuvat entistä kivemmalta.

Kommentit (3)

Jenna
1/3 | 

Eikä, mistä kirppikseltä löysit tämän mekon?! :D Myin nimittäin täsmälleen samanlaisen juuri Koivistonkylän Silinterissä. Mekko on aivan ihana, mutta ei valitettavasti istunut tähän meikäläisen 161 cm varteen järkevästi, jotenkin oli mittasuhteet väärät ja mekko lojui vaatekaapissa käyttämättömänä. En tiedä onko kyseessä sama yksilö, mutta sinulle mekko tuntuu sopivan kauniisti :)

Jenna
2/3 | 

Haha, hauska sattuma bongata mekko blogistasi! :D Mukava että molemmat mekot saivat uuden, hyvän kodin :) Heh ja juu, minulle se pitsivaate oli mekko, mutta uskon että 20 cm pituutta lisää muuttaa vaatteen topiksi :D Molemmat vaatteet ovat päätyneet myös minulle kirpputorin kautta - olet siis molemmissa ainakin kolmas omistaja!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011