Aamulla herätessä on heti pakko tarkastaa sumutilanne ikkunasta. Joskus ei näe edes lähimpiä omenapuunoksia, kun utuinen harso on vallannut koko syysväreissä hehkuvan puutarhan. Vaikka syksy mielletään vahvojen värien ajaksi, innostun myös pastellisävyistä, ainakin pienissä yksityiskohdissa. Tummanviolettin huulipunan kaveriksi nämä pastellikynnet ovat hyvä pari: 

Sävyt: Mavala - puuterivaaleanpunainen Fiji (saatu blogin kautta) / L'Oreal - mintunvihreä 602 / Mavala Gel Finish Top Coat.

En tee enää nykyään yhtäkään lakkausta ilman tuota Mavalan geelipäällyslakkaa, se on ilmiömäinen. Mikä tahansa huonokestoisempi kynsilakka kestää tuon kanssa hyvänä jopa viikon! Se tekee kynsiin nimensä mukaisesti geelimäisen pintakerroksen, joka lisää kynsilakan kiiltoa ja kestoa. Sen kuivuminen kestää hetken, koska se on niin paksua, mutta odotus kannattaa. Se todella kannattaa. 

Kommentit (9)

Nipsuu
1/9 | 

mulla on ongelmana kynsilakan pysyvyydessä kynnen kärkien liuskoittuminen. Eli kynsilakat periaatteessa pysyy ihan hyvin, mutta kun kynnestä lähtee liuska, niin toki lakkakin lähtee samalla.. Voisikohan tuosta olla tähän  vaivaan apua? KOvettaako kynttä yhtään?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Minulla liuskottuu myös, mutta teen niin että bufferoin aina kynsien pintaa (buffer taitaa olla sen karhennusviilan myyntinimikin) sillon tällöin, että ne "kulmat" mistä liuska yleensä nousee ja irtoaa, katoaa jo ennen kuin kunnon liuskaa ehtii syntyä. Eli kerran viikossa aina viilaus (kärjet) ja kevyt bufferi jos tarpeen, ja sitten hyvä lakkaus päälle, niin ei kovin usein enää liuskoja irtoile :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

atomi
2/9 | 

Btw, joko se Mavala-kilpailu ratkesi? Mulla tais mennä ohi. Kellä oli suosituin tyyli?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tämä oli siinä mielessä erilainen arvonta että me bloggaajat emme suorittaneet sitä itse, vaan Sanoman mediamyynti hoiti sekä arvonnan ja yhteydenotot voittajiin. En ole edes tarkistanut mikä tyyleistä sai eniten kommentteja, pitää käydä vilkaisemassa :D Kaipaatteko tietoa voittajista? Voin ilman muuta kysyä niitä mediasta ja julkaista, jos tarpeen.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Hultsu
3/9 | 

Hyvä vinkki tuo päällyslakka. Olen ollut vähän pettynyt Mavalan lakkojen kestävyyteen. Niitä meikkipussista muutama löytyy, joten pitääpä ostaa geeli päälle. Olen myös muutaman kerran kysellyt eri blogaajilta Mavalan kilpailun tulosten perään saamatta vastausta. Mahtaako kukaan olla voittanut mitään?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Pahoittelut jos olen itse jättänyt vastaamatta! Eli tämä arvonta meni niin, että me bloggaajat emme arponeet voittajia vaan Sanoman mediamyynti, ja he myös olivat yhteydessä suoraan voittajiin ilman bloggaajavälikäsiä. Ensimmäinen tällainen arvonta minun koko bloggaajahistoriani aikana! Tiedän myös että palkinnot ovat voittajille jo menneet, sillä ystäväni ystävä oli maininnut voittaneensa Mavalan kynsilakkapaketin ja hän oli osallistunut arvontaan juuri täällä minun blogissani :) Jos kaipaatte tietoa ketkä ovat voittajat, voin ilman muuta kysyä listan mediamyynnistä ja julkaista sen blogissa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Pilvi
5/9 | 

Minä voitin blogisi kautta arvonnasta Mavalan tuotteita, ja olen ollut kyllä tosi tyytyväinen niihin :) Etenkin pikakuivattaja ja tuo geelipäällyslakka on aivan mahtavia!

Elina N
6/9 | 

Kiitos aivan hulluna tästä! Marssin samoin tein kauppaan hakemaan ja nyt on pysynyt huonompikin kynsilakka tään viikon kynsissä. Ihanaa! Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010