Tänään meni vähän niinkuin kuppi nurin tuon ankean ilman suhteen, ja päätettiin että siitä on ihan pakko irrota edes jotain iloa. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, sumuisuus sinällään ei haittaa minua yhtään, kunhan ympäristö on oikea. Tampereeltahan löytyy mitä mahtavampia lenkkireittejä sumuiselle ilmalle, nappaa vain pokkarin taskuun ja sitten liikkeelle. Pitää tosin osata hypätä pois asfaltilta ja suunnata hiekkateille ja metsäpoluille.


Autiotalot ovat entistä vaikuttavampia sumuisella hämärällä, ja tällainen arkajalka saa mukavasti adrenaliinia systeemiinsä kun kuulee pienenkin rasahduksen talon sisältä :D kulkee lenkki vähän noilakkaammin.

Ryteikköretkiläiset kuittaavat, ei yhtään huonompi maanantai.

Kommentit (20)

myohmy
2/20 | 

Täälläkin käytiin viikonloppuna samoilemassa sateessa ja pimeydessä. Bongasimme tästä läheltä valoporon, jota päätimme käydä tutkimassa tarkemmin. Tämä seikkailu vaati laskeutumista erittäin jyrkkää rinnettä alas pilkkopimeässä. Mutta oli sen arvoista. :D

4/20 | 

Tuttuja maisemia, niin makeita kuvia kyllä :) Harmi, että täällä on kovin hankala missään muualla harrastaa urban explorationia kuin Santalahdessa.

Jonanna
5/20 | 

Näin ulkopaikkakuntalaisena ihastuin sahalahden (olikohan nimi oikein..) kallioihin ja uimarantaan. Oletko siellä koskaan ottanut asukuvia? Graffitit ja hämyinen ilma. Oi <3 Aikoinaan suunnittelin hääkuvataustaksi graffitteja mutta päädyinkin sitten perinteisiin talvi-morsiuspari-kuviin :D Oli niin upea valkoinen talvi että siitä tuli se juttu kuviin. Jälkeenpäin ajateltuna hyvä valinta, sillä kuvistaa oikein hönkii se vallinnut 20 asteen pakkanen :P

Sanjana
6/20 | 

onpa upeita kuvia! Ihana että joku löytää jotakin hyvää tuollaisestaki ilmasta, ihmiset marisee niin helposti! Kauniita urbaaneja maisemia.

7/20 | 

En tarkkaan tiedä missä ne siellä sijaitsevat, mutta eikös se alue oo ihan nyt julkista tilaa kun sinne on rakennettu uusia asuintalojakin? Siis siinä Lentävänniemen ja Lielahden välissä Nässyn rannassa.

Maijastiina
12/20 | 

"kulkee lenkki vähän noilakkaammin" tarkoittaa, että...? Kivoja lenkkikuvia!

Shrek
14/20 | 

Joko näkyi sinivuokkoja?
Hienoja kuvia, mutta kuka vatipää on nakannut sohvan metsään mätänemään :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013