Kyseenalaistan vahvasti boleromittaisten toppatakkien tarpeellisuuden, mutta vajaahihaiset trenssit taas ovat puhdasta nerokkuutta Suomen syksyssä. Ja kesässä, jos lämpötila pysyttelee 15 asteessa. Myöhemmin syksyllä takin voi yhdistää pitkiin nahkahansikkaisiin, ja sille saa vielä vähän lisää käyttöaikaa. 

Tämä oma mintunvihreä takkini on ikivanha, ostin sen vuosia sitten muistaakseni Lontoosta. Se on nykyään ehkä hieman liian romanttinen makuuni, mutta en siltikään raaski siitä luopua. Vaatteiden suhteen mieli muuttuu kerran päivässä, joten voisin katua kirppikselle viemistä heti huomenna. 

Takki: matkamuisto / mekko: New Yorker / kengät: Asos / laukku: H&M /sormukset: vintage

Takki oli kovasti myös tyttäreni päiviskaverin mieleen. Tyttö katseli ensin kenkiäni ja huokaisi miten kauniit kengät minulla on, ja sen jälkeen huomasi takin, ja jatkoi, että takkikin on ihana! Pitääkö olla huolissaan, että kaikki vaatteeni ja asusteeni ihastuttavat pikkulapsia :D :D

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010