Ikuisena sumun ystävänä nautin suunnattomasti näistä alkusyksyn aamuista, kun koko maisema on kietoutunut usvaan. Minun puolestani joka aamu voisi olla sumuinen. Näinä aamuina ei pitäisi olla lähdössä töihin, vaan pitäisi ottaa suunta mökille peltomaisemiin kameran kanssa. Mutta koska työt eivät odota valokuvausretkeläisiä, ei muutakun junaan. 

Mintunvihreä rimpsuhame saa vähän särmää kun sen yhdistää klassikkorotsiin. Olisiko tässä kliseisin muotijuttu kautta historian :D rimpsuja ja nahkatakki. 

Takki: Mango / Hame: H&M / Paita: New Yorker / Loaferit: Palmroth Original

Sumun ainoa vika on se, että se räjäyttää pörrötukan hetkessä kohti taivasta. Heti näiden kuvien jälkeen hiukseni olivat täynnä pieniä hattivattikarvoja ja vedin suosiolla päähäni hatun. Tuulimyllyjä vastaan ei kannata taistella :D

Kommentit (2)

Jasminnnnnn
1/2 | 

Aivan jäätävän ihana asu ja ihanat kuvat! Kaikki mätsää kynsilakkaa myöten, kiitos kun jaksat vuodesta toiseen antaa inspiraatiota <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010