Sunnuntai saattaa olla verkkaripäivä, mutta ihan yhtä kivaa on vetää ylle paljetit ja tyllit. Tilaisuus oli pitkä sunnuntaibrunssi ystävien kanssa. Tämä asu on oikeastaan malliesimerkki siitä, että paljetit ja tyllit voivat olla myös äärimmäisen mukavia. Suorastaan mukavuusvaatteita, kun hameessa on kuminauhavyötärö ja paita on laatikkomallinen eli väljä, ja kangas on joustava. 

Tukkani sen sijaan oli suoraan sängystä -mallia, ihan kaikkea ei voi paljeteilla naamioida :D

Hame: Vero Moda, kengät: Minna Parikka, paita: Zara

Vielä ehtii käyttää loafereita, kun ei ole lunta. Kaikki irti siitä! Olen just se tyyppi, joka hiihtää tällä hetkellä toppatakissa ja avokkaissa :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat