Viikon viimeisenä päivänä on hyvä aika duunata ystävälle lounasta ja istua alas parantamaan maailmaa. Ja hytkyttämään vauvaa. Vähän harjoittelua käsivoimien tarpeesta Monalle, joka odottaa parhaillaan Annille kaveria saapuvaksi ensi vuoden puolella. Olen ihan vakuuttunut että sieltäkin tulee tyttö, sanokaa mun sanoneen :)


Kuten ehkä huomata saattaa, olen vähän fiiliksissä uuden kamerani eri filttereistä. Tämä siksi että en osaa vielä käyttää ko. vehjettä pätkän vertaa. Niinkin yksinkertainen asia kuin valkotasapainon säätäminen on kirjaimellisesti säätämistä. Vanhaa canonistia ei ihan helpolla näköjään opeteta uusille tavoille, mutta kyllä se tästä kun ehtii räpeltämään. Lisäksi olen liian kauan kuvaillut pitkälti kännykällä, joten kameran käyttäminen on vähän jäässä ylipäänsä.
Sain tänä viikonloppuna vihdoin käytettyä loppuun ällösöpöt muffarivuokani, joten nyt loppui niiden tekeminen hetkeksi ja on aika opetella jotain muuta. Tällä kertaa pyöräytin violetteja. Meillä on ollut joka viikkoisena tapana ystävän kanssa tehdä ensin vaunulenkki ja mennä sen jälkeen toisen luokse kahville vuoroviikoin, niin että emäntä aina leipoo jotain. Harkittiin että josko hankittaisi Hannah Milesin kirja nimeltä Juustokakut - 60 suussasulavaa leivonnaista ja alettaisiin tekemään vuorotellen resepti reseptiltä juustokakkuja näihin meidän tapaamisiin :D uusi juustokakku vuoden jokaiselle viikolle, ei huono.

Kommentit (8)

sanna
2/8 | 

Tuon kirjan sai muuten just pari kuukautta sitten jonkun kotilehden tilaajalahjana ;) Kantsii tarkistaa oisko vielä. Hyvä kirja on! Tosin jonkun verran ulkomaisia ainesosia mut pitää keksiä korvaavia.

6/8 | 

Mulla on nyt mennyt ohi tuo sun kamerahankinta, minkäs kameran olet ostanut? Itselläni sama edessä ja kiinnostaisi kovasti, hyvältä näyttää nimittäin.

Ja onko uudessa kamerassasi wifi jossain muodossa? Se on nimittäin oltava. Plus se käännettävä näyttö. Tästä syystä olen katsellut sillä silmällä hitusen verran ns. virallista bloggaajakameraa Olympus Peniä, mutta kuis on – ootko löytänyt paremman?

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012