Kyllä, luitte oikein, Hervantaan. Ylihuomenna sunnuntaina 1.12. Hervannan vapaa-aikatalolla ottavat yhteen Tampere Roller Derbyn uunituoreet kotijoukkueet, Vaakon Nakit vs. Pynsän Munkit. Vielä tosin ei tiedetä kumpi nimi on kumman joukkueen, voittaja saa päättää.


Paikalla tulee olemaan (no tietty) Pynsän kuuluisia munkkeja, joten mikä nyt voi enää olla siistimpää kuin katsoa derbyä ja syödä lämpöisiä vastapaistettuja munkkeja <3

Aamuvirkku sietää tosin olla, koska ovet aukeavat klo 9:30 ja peli alkaa noin klo 10:00. FB-tapahtumasta lisätiedot.

Ps. vapaa pääsy aka ei maksa mittään, ja kunnon katsomo löytyy. Tervetuloa!

Kommentit (4)

2/4 | 

APUA! Vaakon nakit ja Pynsän munkit!! Ex-tamperelaiselle molemmat ovat enemmän kuin tärkeitä instituutioita. Onneksi ei tarvitse päättää, kumpaa kannustaisin!

Tsemppiä ja pitäkää hauskaa! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011