Ikivanha (joustava) kissamekkoni mahtuu ylleni hienosti, ja toivottavasti vielä pitkään. Tämä on niitä harvoja pitkähihaisia ja lämpöisiä mekkojani, jotka sopivat talveen ihan mahtavasti. Puhumattakaan siitä kuinka iloiseksi tulen kun katson tuota printtiä. Varsinainen hullun cat ladyn mekko.


Kynsilakkani väriä on paljon kyselty, se on KoneHelsingin Wet Look -lakka, väri nro WL05.


Työnnän edelleen automaattisesti takamustani taaksepäin ettei vatsa näkyisi kuvassa :D on vielä vähän tottumista tähän että ei tarvitsekaan enää piilotella.


Rakkaista vintagesaappaistani meni nyt vihdoin korkolappu tohjoksi, buu! No, ehkä ne on aikakin jo uusia, veikkaan että niille ei ole tehty mitään vuosien varrella.


Katsotaan saanko tämän iloni tarttumaan myös teihin. Napauttakaa video päälle, nojatkaa tuolissanne taaksepäin ja laittakaa silmät kiinni. Toisaalta, kasarityylien katsominenkin saattaa olla ihan piristävää.

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=mPjIC0TRstY[/embed]

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

mallu
1/5 | 

Oikeesti piristi haha nyt hymyilen täällä ihan tollona yksinäni :D Äkkiö koiran kanssa lenkille pakkaseen auringonpaisteeseen, niin ehkä tartutan tän hassun hymyn muillekin!

Puppe
3/5 | 

Postaustoive: Sitten kun masun salamatkustaja on syntynyt, olisi hauska, jos kokoaisit yhteen tai pariin postaukseen kaikki blogissa esiintyneet raskausajan asut. Näin asuihin myöhemmin palaaminen olisi helppoa kaikille masutyyli-inspiraatiota etsiville. Luulen, että meitä raskauspukeutumisesta kiinnostuneita lukijoita on paljon. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011