Suomalainen Myssyfarmi lanseerasi viime kuussa joukkorahoituskampanjan, jonka avulla varmistetaan suomalaisen ekomuodin matkaa maailmalle. Myssyt ovat kiertäneet jo Berliinin muotiviikoilla ja Tokiossa, joissa molemmissa vastaanotto on ollut huikea. Jos Myssyfarmi ei ole tuttu, kannattaa käydä kurkkaamassa nettisivut.

Me teimme koko perheen voimin viime syksynä tutustumisreissun farmille, katsomaan miltä Pöytyällä näyttää. Anni oli aivan innoissaan pörröisistä myssylampaista ja luomutilan traktoreista!

Kävin itse juuri äsken osallistumassa joukkorahoituskampanjaan ja toivotan Myssyfarmille onnea menestystä myös kansainvälisillä markkinoilla. Kampanjaa on jäljellä vielä 5 päivää, joten vielä ehtii muutkin innokkaat mukaan :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011