Tällä hetkellä olen (toivottavasti) lennolla Edinburghiin. En malta odottaa, että pääsen taas Skotlannin sumuisiin maisemiin! Tavallaan aiheeseen sopien, tässä postauksessa on jo hyötykäytössä kunnon syksyvarusteet. Mökillä oli kylmä kuin lokakuussa konsanaan, kun tuuli puhalsi puuskissa järveltä. Mutta kunnon takki, pipo ja saappaat yllä kirpeä ilma oli itseasiassa varsin piristävä.

Harmaat nahkasaappaat (saatu blogin kautta) ovat PURAn, ne on valmistettu Parkanossa. Saappaiden lämmin lampaankarvavuori ja kunnollinen uritettu pohja on ihan ykkösjuttu Suomen talvessa. Ja myös syksyssä. Ei haitannut yhtään laittaa varpaita pumpulinpehmeään saappaaseen, kun järvituuli vinkui nurkissa. 

Laadukkaista neuleista aloittanut tamperelainen PURA on laajentanut valikoimaansa hurjasti, nykyään saatavilla on kenkiä, laukkuja, asusteita ja vaatteita, jotka kaikki valmistetaan Suomessa. On ollut hienoa seurata pitkäaikaisimman yhteistyökumppanini, Putiikki Rannalla, kehittymistä. Jatkumo putiikista omaan mallistoon on luonteva.

Takki: Noom / Pipo: kirppis / Huivi: Zara / Laukku: Vintage / Saappaat: PURA

Puolen metrin lumikinoksia odotellessa... joulukin ihan nurkan takana :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010