Minulla oli ajatuksena tällä viikolla käyttää pääasiassa suomalaista muotia, eli kotimaisten suunnittelijoiden vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Neljänä päivänä tein näin, mutta en ehtinyt ottaa asuista kuvia sillä viikko oli töiden kannalta melkoista matalalentoa. Että hyvä yritys ja melkein onnistui, tänne blogiin asti se vaan ei näy kuin tämän yhden asun verran.  

Tämä ajatus suomimuotiviikosta lähti siitä, kun siivosin vaaterekkiäni. Totesin että minulla on aivan upeita Katri Niskasen, Ivana Helsingin, Tiia Vanhatapion, Minna Parikan, Cobblerinan, Nanson, Uhana Designin, Terhon, Puran, Janitan, Palmrothin ja ties kenen suomalaisen suunnittelijan/brändin vaatteita ja asusteita. Olen sitä mieltä että meillä on täällä pohjolassa mielettömän paljon talenttia, ja pukeudun suurella ylpeydellä kotimaiseen. 

Torstain suomimuotipäivänä minulla oli Ivana Helsingin Star Rain -malliston (v.2009) röyhelömekko, joka on iästään huolimatta taas erittäin ajankohtainen. Tänä syksynä muodikkuuden etunenässä ratsastaa nimenomaan suuret röyhelöt. Tosin minulle Ivana Helsinki on muotia aina.

Kengät Pertti Palmroth. Asuni on itseasiassa laukkua lukuunottamatta kierrätysasu, sekä kengät että mekko ovat 2nd hand -löytöjä.

Lupaan että toteutan kuvienkin muodossa kotimaisen muodin viikon, ärsyttävää että postausidea meni nyt tällä kertaa ajanpuutteen vuoksi penkin alle :(

Kommentit (10)

Sirza
2/10 | 

Tuijotettuani aikani hiuksiasi, kävin minäkin tänään pätkäisemässö hiuksen lyhyiksi! Nyt pitää opetella näiden laittamista. Hiuksesi ovat upeat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu