Huh selvittiin sentään takaisin Tampereelle, olipahan melkoinen myräkkä meneillään Helsingissä! Upea ilta takana ja mahtava viikonloppu ylipäänsä. Helsinki Burlesque Festival antoi parastaan ja shown lisäksi yleisö oli jo ihan oma shownsa. Se on ihan sama kuinka kimaltavana tai överipukeutuneena tuonne olisi mennyt, aina olisi ollut miljoona överimpää paikalla. Rakastan tilaisuuksia joihin ihmiset panostavat, niissä on ihan erityinen fiilis.


j8

j8

Scotty the Blue Bunny oli ihan hulvaton juontajaparinsa kanssa, harvoin on todistanut noin hauskaa meininkiä välispiikeissä!


j10

j10

No se mekko <3 Kuten eilen mainitsin, minulla oli Katri Niskasen herkullinen pinkki mekko yllä. Mekko, jossa olo on kuin keijukaisella, ei voi olla huono valinta.


j5

j5


j4

j4

Hauska sattuma, että koko asuni oli päästä varpaisiin suomalaista designia. Wings mekko katri/n, rusettiturbaani Kirsi Nisonen, käsilaukku Ivana Helsinki (ei ole kuvassa mukana) ja saapikkaat Otso Mäensivu. Nämä kengät ansaitsevat kokonaan oman postauksensa, siksi en syvenny niihin nyt kuin rusetillisen verran:


j1

j1


j3

j3


j2

j2


j7

j7


j6

j6


j9

j9

Räiskyviä esityksiä, hauskaa seuraa, unelmien kengät ja mekko... mitäpä sitä minilomalta voi muuta toivoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

Tytti
1/7 | 

Nelliina pliis tee joku postaus miten sä teet sun ihanat kiharat! Mulla ei onnaa niissä :(

shazz
4/7 | 

Ihana, että joku bloggaaja käyttää suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita (myös muita kuin blogilahjuksia.........)! Itselleni jäävät hinnan takia vain kaukaiseksi haaveeksi, mutta mahtia, että tukijoita löytyy! :) Kyllä meillä suomessakin osataan!

5/7 | 

Ootpas ollut söpönä :)

Munkin pitäis täällä Lontoossa mennä katsomaan jotain Burlesque-esitystä, oon niin pitkään jo halunnut vaan ei ole tullut lähdettyä.

Tuija
6/7 | 

Tosi magee tuo rusettiturbaani, enpä oo moista nähny vielä. Kelpais! En vaan tiiä sopisko mulle yhtä nätisti ku sulle:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012