Suomen Kädentaidot -messuilla oli tänä vuonna tehty järjestelyjä ruuhkien hallitsemiseksi, mutta eilen päivällä kuhina oli edelleen aikamoinen. Fiksu messukävijä menee joko heti aamusta, tai sitten lähempänä sulkemisaikaa, jos haluaa päästä lähelle näytteilleasettajia. 

Sen verran mitä itse ehdin ympärilleni katsella, tarjolla oli mahdoton määrä ihan kaikkea. Käsityöläisherkuista askartelutarvikkeisiin, työpajoista design-taidonnäytteisiin. En usko, että kukaan kävijä lähtee messuilta tyhjin käsin. Etenkään jos harrastaa käsitöitä, tai arvostaa niitä. 

Takkini mun <3

Palmrothin juhlavuoden vintage-mallisto oli tullut myyntiin pari päivää sitten, ja pääsin vihdoin sovittamaan unelmakenkääni omassa koossa. Voi olla, että eräs 30-luvun kenkämalli lähti kassan kautta Toijalaan. 

Ostin messuilta kenkien lisäksi joululahjoja, sekä yhteistä askarreltavaa minulle ja meidän 4-vuotiaalle. Uskoisin, että Anni ihastuu ikihyviksi kun päästään rakentamaan pientä nukkekotia/tonttutaloa. Myönnettäköön, että olen itsekin aika innoissani kyseisen talopaketin kanssa :D

Tänään vielä ehtii, messut ovat avoinna klo 17 asti. 

Kommentit (3)

RainDrop
1/3 | 

Onko noi kaikki Palmrothin 30-luvun mallit jo myynnissä, tiedätkö? Tykästyin niin niihin violetteihin versioihin noista paljettikorkkareista mitkä näkyi sun aiemmassa postauksessa, mutta verkkokaupassa on ainakin toistaiseksi vain nuo siniset, nyyh :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Sävyjä pitäisi olla tulossa lisää, mutta jäin miettimään että olisikohan väri ollut jotenkin vääristynyt siinä postaukseni kuvassa, sillä kengissä oli tuo sinertävä ja sellainen kuparimman sävyinen silloin näytillä. Se tumma kupari näyttää tosin hieman lämpimältä violetilta. Mutta tosiaan nämä messujen kengät olivat vasta tulleet tehtaalta ja sarjansa ensimmäisiä, eli lisää seuraa :) sinun kannattaa kuitenkin tuo väri käydä tsekkaamassa luonnossa, että on varmasti sellainen josta pidät. 

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

RainDrop

Kiitos, kiva tietää että muitakin värejä olis vielä tulossa :) mietin tuota kommenttia laittaessa, että minkä värinen se toinen kenkä nyt olisi, kun ei se suoraan näyttänyt violetille siinä kuvassa, mutta vähän lämmintä violettia kuitenkin. Mutta tumma kupari kuulostaa kivalta, pitää yrittää päästä näkemän ja koittamaan noita kenkiä luonnossa niin näkee sitten :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat