Tänä viikonloppuna Tampereen messukeskus on täynnä kaikkea mahdollista ihanaa käsitöiden harrastajalle. Suomen Kädentaidot -messut alkavat tänään perjantaina ja päättyvät sunnuntaina. Kolme messupäivää täynnä kiinnostavaa kotimaista osaamista ja rajattomasti materiaaleja sekä ideoita meille käsitöitä tekeville! Eikä tarvitse välttämättä olla itse käsitöiden tekijä, vaan myytävänä on myös paljon lopputuotteita. 

Viime vuonna etsin messuilta kauniita kankaita ompeluhommiin, mutta tänä vuonna varaan laukkuun tilaa langoille. On hienoa saada samaan paikkaan valtava valikoima erilaisia lankoja, joita ei yleensä pääse itse hypistelemään. Muistan viime vuodesta sangen elävästi, kun kuljin ystäväni Maijan perässä lankaosastoilla vailla kiinnostuksen häivää´lankakeriä kohtaan. Tänä vuonna tilanne on hieman eri :D 

Myös Kodin Kuvalehti ja Suuri Käsityö ovat mukana messuilla, ja viime vuonna nähty hieno villasukkaseinä saa jatkoa. Joten jos on tullut kudottua villasukkia varastoon, kannattaa viedä yksi pari KK:n messuosastolle, kiinnittää ne villasukkaseinään ja messujen jälkeen sukat jatkavat matkaansa hyväntekeväisyyteen. 

Harmi, etten ole vielä ehtinyt opetella villasukkien neulomista, mutta ehkäpä ensi vuonna kiinnitän omat sukkani seinälle.

Messuohjelman löytää täältä, jos haluaa vilkuilla etukäteen mitä kaikkea tapahtumalavalla on menossa ja mitkä työpajat kiinnostavat. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Ihanaa että sä olet löytänyt neulomisen ilon ^^ En ole hetkeen jaksanut mitään blogeja lukea, en sinunkaan vaikka aiemmin luin päivittäin, mutta tätä neulehulluutta jään seuraamaan, inspiroituu ihan itsekin ja odottaa innolla mitä puikoilta seuraavaksi tipahtaa! Kiva että olet rohkeasti lähtenyt kokeilemaan uusia haastaviakin tekniikoita kokemuksen puutteesta huolimatta, ilo seurata <3

Aiempiin kirjoneuleasiaa sisältäviin postauksiin lohdutuksena että kyllä se siitä kun saa vähän neulottuja kilometrejä vielä mittariin. Sitten uusi yritys, vaikka tumppusi näytti kyllä tosi siistille kuvassa. Alkaa ne langat pysyä käsissä ja kireydet ja tuntuma hallussa. Alun mielenrauhan kannalta suosittelen kirjoneuleita joissa ei ainakaan samalla rivillä ole kuin kahta väriä ja samalla värillä ei tehdä enempää kun 4-5 silmukkaa putkeen -> välttyy lankajuoksujen sitomiselta joka on ärsyttävää. Lisäksi malliksi sellainen minkä voi oppia eli sama kuvio toistuu tai on pääteltävissä edellisestä rivistä. Näin homma on aika jouhevaa ja neulomisvauhti jos ei nyt ihan yhden langan vauhti niin ainakaan ei paljon siitä jää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010