Pitää laittaa saamani hyvä vinkki eteenpäin myös kaikille muille kirppishaukoille, Suomen Kasarmin Aarteet Hämeenlinnassa. SKA on täynnä vanhoja huonekaluja, tavaroita, lasitavaraa, retroa ja vintagea, eli sitä voisi varmaan kuvailla kirppis/vanhan tavaran liikkeeksi. Hintataso oli mielestäni jopa edullinen, kun vertaa vaikkapa Tampereen vastaaviin.

Piipahdettiin Hämeenlinnassa viime viikolla ja toki käytiin myös täällä. Ikävä yllätys oli se että paikassa ei käy pankkikortti vaan ainoastaan käteinen, joten kannattaa varata sitä mukaan. Onneksi meillä oli peräti 2 euroa kolikkoina, että saatiin ostettua Sakulle hieno vanha hattu. 

Suomen Kasarmin Aarteet -kirppis sijaitsee ihan lähellä Goodmanin ostoskeskusta, moottoritie kulkee vain välistä. Työmaa-alueiden vuoksi meillä meinasi jo usko loppua löydetäänkö koskaan perille, mutta sitkeys kannatti. Virallinen osoite on Selkäsuonkatu. Selkäsuonkadulta käännytään Suomen kasarmin sisäpihaan ja ajetaan Ravintola Seiskan parkkiksen läpi vielä syvemmälle sisäpihaan. Sieltä ihan perukoilta löytyy SKA. 

Kommentit (2)

Katika

Oi tämä vinkki tuli kerrankin oikeaan aikaan, kun olen täksi viikoksi suuntaamassa Hämeenlinnaan! Täytyy ehdottomasti käydä katsastamassa :)

Helen

Komealta näyttää sekä mies että hattu ;) Olis kyllä oikein unelmapaikka tällaiselle kirppishaukalle, valitettavasti vähän turhan kaukana täältä Oulusta katsottuna.. Mutta ehkä ensi kesän lomareissulla :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat