Pari kertaa piti räpyttää silmiä aamulla että ymmärsi auton etulasiin tupruttavan lunta. Suomen kesä, lyhyt mutta vähäluminen? Harvemmin sitä juhannusviikolla on pipoa tarvinnut.Että ei muuta kuin neuleet esiin ja sormikkaat mukaan. Oma vanha tähtineuleeni on merkkiä Second Female, ja näkyy olevan tanskalainen. Olen tilannut tämän joskus taannoin muistaakseni Nellylta, tuntematta kyseistä merkkiä entuudestaan lainkaan. Oli pakko käydä googlaamassa merkin sivut, ja ihan kivan näköisiä kuteitahan siellä. Rentoja, hillittyjä ja värittömiä. Ihan kuin neuleeni. Tässä tapauksessa väritön ei ole kohdallani negatiivinen ilmaisu, sillä tämä ohut ja kauniisti laskeutuva neule on aivan ykkönen reuhujen farkkushortsien kanssa. Luonnonvalkoinen neulos ja revitty farkku passaa hienosti yhteen. Voi vide että tuli ikävä farkkushortseja :o

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012