Tein pikku virheen, kun ilmoitin valitsevani itse voittajan loman tarpeessa -kisasta. Kaikki ovat loman tarpeessa ja haluaisin antaa kaikille omaa aikaa! Tarjolla oli kuitenkin vain yksi Staycation -paketti. Ei voi mitenkään laittaa kommentteja järjestykseen niin, että loma-aikaa saisi sitä eniten tarvitseva, ja mikä minä olen sitä arvioimaan muutenkaan.

Luin kommentit moneen kertaan läpi enkä päässyt puusta pitkälle. Sitten päätin luottaa fiilikseen. Mikä kommentti jäi erityisesti mieleen? Se oli Sofian hyvin yksinkertainen viesti:

"Olen 22 vuotta ja olen seurustellut nyt pari kuukautta, ensimmäistä kertaa elämässäni. Perhe ja sukulaiset ovat kovasti kyselleet josko poikaystävä olisi jo löytynyt, ja nyt haluaisin viedä heilani kotikaupunkiini näytille. Hän tosin on tyttö:) "

Sofia, toivotan hurjasti onnea tuoreelle parisuhteelle, rakastakaa toisianne! Ja viettäkää ihana loma kotikaupungissa.

heart

Kommentit (32)

Acidmii
3/32 | 

En oo lukenut niitä muiden lomaa kaipaavien viestejä juuri yhtään, mutta silti uskon että nyt meni loma ihan oikeaan osotteeseen. Itellekin jäi hymy huulille! :)

Sanni
9/32 | 

Aaah, ihana valinta! <3 en kyl yhtään kadehdi sun duunias tässä, ainakin ne kommentit mitä itse luin, niin ois kanssa kaikki ansainnu lomansa. Mut kiva et heitit ilmoille tälläsen ajatuksen minilomasta, taidan toteuttaa sen ehdottomasti kunhan avomies tuosta parantuu :)

10/32 | 

Ymmärrän kyllä tuskasi, sillä monet perustelut olisivat ansainneet loman. Teit varmasti oikean valinnan ja valintaperustekin oli minusta loistava. Meillä oli avomiehen kanssa tarkoitus tehdä viime talvena pieni turistireissu omaan kotikaupunkiimme: pyörähdellä museo(i)ssa, käydä kahvilassa, shoppailla... Ei me kylläkään saatu aikaiseksi mutta joskus se toteutetaan. Kesällä olisi ihana aloittaa aamu torikahvilassa :)

x-ray
13/32 | 

Loistava valinta. :) Itse olen samassa tilanteessa, kaapista tuleminen on älyttömän vaikeaa.

Onnea Sofialle parisuhteesta! :)

Cecilia
16/32 | 

Juuri niin, palkinto näyttää mennneen oikeaan osoitteeseen. Ja. Kyllä SUOMI ON LOMAN TARPEESSA!! ;D (Varsinki täällä Tampereella ollaan).
Hei, Niina, voisitko ruveta laittaan asutietoja, et tiedettäis mistä ostat vaattees. Useinhan sä mainitset postauksessa, mistä vaatteen oot ostanut (esim. -ostin nuo lapaset H&M:stä viime vuonna, on kyllä lämpöiset!), mutta sit ku oon päässyt postauksen loppuun, oon unohtanut jo ihan kokonaan, mistä sinä ne lapaset ostit. Ja sit on turhauttavaa tarkistaa se 50 kertaa :D
Niin, et jos voisit laittaa asutiedot peräjälkeen, vaikka postauksen loppuun, niin ne jäis paremmin mieleen. :)

Paula
18/32 | 

Tämä jäi mullekkin niin päällimmäisenä mieleen! Loma meni oikeaan osoitteeseen :D IHANAA!!!

ann
21/32 | 

en ole noita kommentteja lukenut mutta kyllä tuli sellanen fiilis että parempaa valintaa et olisi voinut tehdä :)

24/32 | 

Minäkään en lukenut ainuttakaan kommenttia, mutta miten minusta tuntuu- että valitsit juurikin ja ihan oikein!

Sofialle kaikkea hyvää. Uskallusta!

Aliissa
25/32 | 

Vaikka itse osallistuin myös ja loman tarpeessa olen, niin on kaikki muutkin. Valintasi on täydellinen! :)

miau
27/32 | 

Aloin lukemaan perusteluja, mutta jotenkin alkoi ahdistamaan ja jätin kesken. Oikein hyväntuulinen tarina! Hyvä päätös :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012