Menovinkkiä Tampereelle osa 2. Jos roller derby ei jostain syystä kutittele, niin suunnatkaa siinä tapauksessa Teerenpeli Teaseen. Teemana on tänään Suomi PRKL! (50senttiä jokaisesta lipusta lahjoitetaan Roosa Nauha -kampanjaan).


Minua harmittaa kun nämä Teaset ovat AINA samana viikonloppuna kuin meillä peli, enkä pääse koskaan mukaan. Ja juuri todettiin Monan kanssa että lempparijuhlani Halloweenin Horror&Tease menee päällekäin SM-Cupin finaaliturnauksen kanssa ärh. Koska olihan tuo viime vuoden asuni nyt ihan mahtava, olisin halunnut luoda taas jotain ihan uutta tänä vuonna. Mutta anteeksi elämä, minulla on roller derby :D

Kommentit (5)

anezu
1/5 | 

Kuumeisesti oon yrittäny ettiä netistä tietoo onko tänä vuonna Horror & Tease bileitä, mut en mistään oo löytänyt! :( Milloin se siis on ja missä? Olisi kiva päästä suunnittelemaan Halloweenbileitä mut ei pysty lyömään mitään pvm. lukkoon kun ei tiedä jatkobileistä ;)

anezu

Ok.. Kiitti! Mä vielä toivon, että pvm. muuttus ja ne olis edellisenä viikonloppuna ;) ..Muuten jää minultakin välistä :(

3/5 | 

Oikeesti, tää on suuri vääryys! Minäkin haluan päästä katsomaan burleskia mutta en voi koska derby. Nyt järkkäätte silleen ettei seuraavat bileet ole päällekäin meidän pelien kanssa, ok? ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011