Torstain Helsingin reisulle valikoin ylleni värikkään H&M:n Studio-linjan silkkimekon ja UFFilta parilla eurolla löytämäni nilkkaremmikorkkarit. Olisi pitänyt ehkä harkita tätä nilkkaremmiasiaa uudemman kerran, kun olin liikenteessä aamuseiskasta illalla kymmeneen asti. Voin vaikka vannoa, että vielä viisi vuotta sitten en todellakaan kerännyt päivän aikana sen ihmeempää turvotusta jalkoihin, mutta toista on nykyään! Ei ole vanhaksi tulemista, piru vieköön :D Aamulla väljät remmit olivat kotiin palatessa jo aika tiukkaa mallia. Onneksi ei ihan joka päivä tule oltua 15 tuntia korkkareissa. 

Mutta muuten tämä asu on yksi suosikkejani. Musta valuvalinjainen Vero Modan takki on aarre, silkkimekko hengittää yllä pitkänkin päivän ja oranssi shopperi sopii mekon väreihin paremmin kuin hyvin. Ostin laukun Italiasta vuosia takaperin, ja kyllä se vaan niin on, että siellä osataan valmistaa laatua. 

Mutta vaikka en näytäkään pitkän päivän jäljiltä klo 22 enää kovin freesiltä, on se vaan silti hienoa että illalla kello 22 riittää valoa ottaa pari asukuvaa! Uber-kuskimme San Franciscossa ei päässyt yli siitä, että meillä Suomessa ei tiettyyn aikaan kesällä aurinko laske ollenkaan, tai laskee vain pikku hetkeksi. Valoisa yö tuntui miehestä ihan käsittämättömältä, like magic.

Tuo Uber-taksi on jenkeissä maailman kätevin (ja todella edullinen), ja kimppakyytiin voi osua vaikka kuinka mielenkiintoisia ihmisiä. Meillä keskustelunaiheet pyörivät aina Suomen ympärillä, sillä kyytiläiset ja kuskit pitivät tätä armasta kotimaatamme tavattoman eksoottisena. Revontulia! Yötön yö! Teidän puhe kuulostaa ihan laulamiselta! Kuka on tunnetuin suomalainen jenkeissä! (En osannut äkkiseltään vastata viimeiseen.)

Kommentit (7)

J
2/7 | 

Todella kaunis asu ja laukku etenkin on todella kauniin värinen!

Odotan innolla lisää San Francisco-postauksia, Nelliinan (reissu)postauksia ei voita mikään! :)

Saako muuten kysyä, että miten Anni suhtautui kun olit viikon reisussa? 

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Kiitos :) seuraavaksi luvassa SFOn osalta joko Alcatraz tai vintagea :)

Anni pärjäsi hyvin, ja meillä oli talo täynnä sukulaisia lapista ja kummitädin koiranpentu, mutta minun sydämeni särkyi joka päivä Skypen videopuhelun äärellä, kun näin tytön ruudulla. En tottuisi varmasti ikinä sellaiseen työhön jossa pitäisi olla enemmän kuin vuorokausi kerrallaan pois kotoa, en vaan pystyisi. Sitä Anni oli kuulemma tehnyt koko ajan, että aina kun joku oli ovella, tyttö oli juossut eteiseen ja huutanut äitiii? Kun pääsin takaisin kotiin, me elettiin Annin kanssa monta päivää ihan kiinni toisissamme, en olisi malttanut edes kaupassa käydä :D 

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
5/7 | 

Nuorelle porukalle varmaan Paris Hiltonin ex-poikaystävä sekä malli River Viiperi :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011