Neulesukkikset, myssy ja kukkamekot, siinäpä se univormuni tälle syksylle. Tai no, joka syksylle. Pyydän jo valmiiksi anteeksi sitä, että tulen ylikäyttämään noita keltaisia neulesukkiksia. Ja pupukenkiä. Ja käsilaukkua. Nyt ollaan ihan tosissaan suosikkieni äärellä.
Se on maanantai taas, ja jos totta puhutaan niin aivotoimintani tuntuu olevan kovin vähäistä juuri nyt. Viikonloppu meni häähulinoissa niin vauhdilla että ei ole tosikaan, ja eilisen siivousurakan jälkeen painelin nukkumaan noin klo 16 iltapäivällä, eli sunnuntaikin jäi käytännössä välistä. Kun miettii miten kauan häitä suunnitellaan, ja miten nopeasti koko päivä on lopulta ohi... häitä pitäisi juhlia vähintään viikko!

Kommentit (6)

3/6 | 

Olen niin samaa mieltä noista häiden juhlimisesta! Mua jo hirvittää, kun omat häät on ens syksynä, että miten nopeasti kaikki sitten menee ja jääkö sitä itselle mitään muistikuvia edes :D

Ja jälleen kerran aivan ihan asu :) mun pitää kyllä kanssa mennä ostamaan tollaset sukkahousut, kun edelliset keltasen meni rikki jo viime syksynä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011