Minulla on helppo jalka. Siihen sopii lähes kaikki kenkämallit korkkareista saappaisiin, näin on aina ollut. Kenkä ei niin sanotusti purista kovinkaan usein :D Siksi ne muutamat hassut mallit, jotka aiheuttavat jalkaparoilleni tuskaa, erottuvat joukosta kuin huutomerkki. 

Ostin kesäreissulta Supergan paksupohjaiset tennarit, joiden persikkaiseen väriin ihastuin välittömästi. Kengät ovat täydellinen pari mekoille ja oikeastaan melkein kaikille arkivaatteilleni, sillä mikään sporttitennarityyli ei oikein ole juttuni. Nämä ovat mahdollisimman epäsporttiset. 

Mutta. 

Nämä kaunokaiset alkavat päivän aikana tuntua jalassa yksinkertaisesti sanoen ikäviltä. Sisäreuna kalvaa nilkkaa ja jostain syystä jalkapohja väsyy ihan uskomattoman paljon. Olen ihan sujut tasapohjaisten kenkien kanssa yleensä (Converset), mutta en näiden. Mitä ihmettä?

Onko Supergan tennarit ylipäätään huonoja jalkaan, vai eikö koipeni vain jostain syystä natsaa lestin kanssa yksiin? Onko kokemusta ko. merkistä? Ärsyttää aivan uskomattoman paljon, kun pidän näiden sämpylöiden ulkonäöstä :/

Kommentit (19)

Anne M
1/19 | 

Kesällä kokeilin saman merkin kenkiä ja kävi aivan samoin. Kengät tuntui tosi kovilta ja eivät istuneet millään tapaa jalkaan. Hyllyyn jäivät ja en enää haikaile tuon merkin perään.

Siukku
2/19 | 

Sama täällä. Klassikkovalkoiset ostin, enkä voi pitää. Ei auta edes Schollin geelipohjallinen. Holvikaaren kohta jalkaterästä väsyy kovin.

Ulpu
3/19 | 

Täällä taas ihan toisinpäin, onpa jännä miten nämä menee! Mulla on nimittäinmaailman vaikeimmat jalat, saan _aina_ rakot uusista kengistä ja lähes aina jostain kohtaa puristaa tai jalat väsyy. Supergat on kuitenkin olleet ihan alusta asti aivan täydelliset mun jalkaan, ihan poikkeuksellisen hyvät.

Marsarsa
4/19 | 

No hitto, mie odotin otsikon perusteella saavani täältä vastauksia! Mulla on Parikan creeperit. Nätit kun mitkä, mutta sattuu kantapäähän jo muutaman askeleen jälkeen. Eli jos löydät toimivia ratkaisuja, niin kerro HETI!

Vierailija
6/19 | 

Jatka vain käyttämistä sinnikkäästi pari viikkoa, itselläni on 3 paria kyseisiä kenkiä ja ne on alkuun hirveen jäykät, mutta kunhan saa sisäänajettua on valehtelematta mukavimmat kengät jalkaan!

Vierailija
7/19 | 

Mulla yhdet hyvin viattoman näköset tennarit (jotkut verkkokauppahalpikset, olisko NewLookit) paljastu oikeiks kantapääntappajiks. Kalvaminen kuitenkin loppu, kun kokeilin kiristää nauhoja enemmän.

Caracal
8/19 | 

Minullakaan ei ole ratkaisua, mutta kysymys vaivaavista caracaleista. Joskus valittelit, että ennen vaivaamattomat caracalit olivat murhaamassa jalkasi. Loppuiko vaiva itsestään vai tehtiinkö niille jotain? Ostin hyvin vähän käytetyt caracalit, ja niissä painaa se korvien alla oleva sisäpuolen ”poikkinauha” jalkaan jo kauppareissulla punaiset jäljet :(

Ei-Leen / Hempeät hepeneet
9/19 | 

Noista kengistä en osaa sanoa, mutta saat olla onnellinen, jos on vain yhdet sopimattomat kengät. Minun jalkani turpoavat miten sattuu ja siksi kengät ovat ainainen murheenkryyni. Ne ovat aina vääränkokoiset, joko puristavat tai lonksuvat. Jalkani koko vaihtelee päivän mittaan jopa kaksi numeroa 🥴

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010