Kuinka usein tuntuu siltä, että kaikki muotiin ja vaatteisiin liittyvä tapahtuu aina Helsingissä? Olin yllättyneen  iloinen sähköpostiini kolahtaneesta uutiskirjeestä, joka osui tällä kertaa salolaisten onneksi. Saloon on perustettu uusi suloinen naistenvaateliike, Superupee. Selasin nettikaupan valikoimaa ja nyysin postauksen kuvitukseksi muutaman suosikin:


12

12


13

13

Tähän ei voi muuta sanoa kuin että Tampereelle kans! Missä meidän uudet söpöt putiikit ovat, hän kysyy katkerana.

Extraa: hauska ylläri oli, kun luin tässä hetki sitten Oh Molly! -blogia ja tajusin, että Mollyn itse tekemiä mekkoja on myynnissä juuri tuolla kyseisessä Superupee-liikkeessä, mahtavaa! Helmat heilumaan naiset :)

Superupee vaikuttaa osoitteessa Annankatu 10, Salo.

Kommentit (15)

3/15 | 

Noi on niin ihania, pakko pistää ylös, siinä mielessä jos ikinä tulee jotain salossa niin voisi tuolakin pyörähtää ;)

7/15 | 

Kauppa on kyllä mahtava! Tilasin sieltä sellaset herkulliset, kirkkaan keltaiset korkkarit, ovat kyllä unelmat <3

Riina
8/15 | 

Luin kaupasta jostain keskustelusaitilta. Yrittäjä on ilmeisesti melko nuori vielä. Ihailtavaa, että hän on uskaltanut oman firman perustaa.

Maria
11/15 | 

Söpö kauppa ja ihan mahtavaa että joissain kuvissa oli ns normaalikokoinen malli :-)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
13/15 | 

kommenttina tuohon Mungolifen ja Superupeen väliseen solmuun, että tämä ei varmaankaan koske minua, koska en ole ottanut vastaan ilmaistuotteita eikä ole mitään kilpailuja tulossa. Minulle tarjottiin kyllä tuotelahjaa, mutta vastasin että voin kirjoitella pienen esittelyn ihan muutenkin vaan eli kieltäydyin lahjasta (aloittelevia yrityksiä on kiva auttaa...). Tämä perusteella olettaisin, että en ole "hankala bloggari" johon yrittäjä viittaa kirjoituksillaan :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
15/15 | 

kata, tämä postaus on kirjoitettu viikko aiemmin eli ei tänään, kun tuo episodi tuli julki...? enhän minä silloin voinut arvata että bloggareita alettaisiin haukkumaan joskus tulevaisuudessa. Enkä kyllä missään tapauksessa muutenkaan toivo yrittäjän menettävän yritystään lapsellisen nettikäytöksensä vuoksi, vaan toivoisin että osapuolet saavat sovittua erimielisyytensä ja yrittäjä oppii tästä jotain. Aika kohtuutonta mielestäni, jos vain tämän vuoksi yritys menisi konkurssiin.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012