Lauantaina Tampere Areenalla käydään vähän erilainen roller derby turnaus, jota Sur5aliksikin kutsutaan. Tässä turnauksessa pelaa n. 15 joukkuetta (miehiä, naisia ja sekaporukoita), joissa kaikissa on 5 pelaajaa. Joukkueet vaihtuvat kentällä kahden minuutin välein, kaikki pelaavat kaikkia vastaan omassa sarjassaan.

Tampereella järkättiin vastaava tapahtuma ensimmäistä kertaa viime keväänä, ja se oli harvinaisen viihdyttävää katsottavaa. Joukkueita ja pelaajia on tulossa ympäri Suomea, ja joukkueen muodostaminen on ollut vapaata. Bongaa tuttuja pelihahmoja ainakin Tampereelta, Helsingistä, Porvoosta, Kouvolasta, Turusta, Joensuusta, Kuopiosta, Porista ja Lahdesta. Suosittelen lämmöllä, jos vauhdikas peli kiinnostaa.


Tapahtumainfot Facebookista. Julistekin tosin kertoo kaiken oleellisen. Mutta tapahtumasivulla voi ihastella eri tiimien huikeita paint-taitoja ja meemeilyä, joten jos mä oisin sä niin klikkaisin sinne.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011