-sisältöyhteistyö-

Nellyllä on käynnissä käsilaukkukilpailu, missä voi suunnitella unelmiensa käsilaukkuja sydämensä kyllyydestä ja minuakin pyydettiin tekemään oma unelmalaukkuni. Rakastan leikkiä noilla "suunnittelukoneilla", olen varmasti säätänyt netin syövereissä jokaisella mahdollisella palvelulla kenkiä, laukkuja, mekkoja, U name it.

Aamukahvilla syntyi aamukahvin värinen pikkulaukku pienillä pastellinvärisillä yksityiskohdilla. Mielestäni klikkasin tuon taustan veke kuvasta, mutta näköjään en sittenkään, joten se on nyt sitten mukana, halusin tai en.

Tadah, voi kun löytäisin oikeasti tuollaisen nahkalaukun kepeiden kesämekkojen pariksi:

Kisa avoinna ihan kaikille, joten sinne vaan kokeilemaan. Sivustolla on näkyvissä myös kaikkien muiden suunnitelmat, joista voi äänestää suosikkiaan. Voittajalaukun tekijä saa palkinnoksi mahdollisuuden laukun tuotantoon ja lisäksi tarjolla on 1000 euron, 800 euron ja 500 euron lahjakortit. Muistelisin, että Nellyn unelmabikinit -kisan voitti aikoinaan joku suomalainen tyttö, kenen biksut tulivat myyntiin asti, eli mahdollisuudet voittoon ovat todistetusti olemassa :D KLIK!

Kommentit (14)

Niina N
1/14 | 

Voi hitsinpitsi, en ole facebookissa, joten en päässytkään kokeilemaan laukun suunnittelemista...

4/14 | 

Hihii, oikein muistelet; tämäkin kesä vietetään biitsillä suunnittelemissani perhosbikineissä! ;) Eli mahdollisuuksia todella on! En olisi ikinä tuolloin uskonut, että voitto osuu kohdalle; voiton inspiroimana innostuin sitten oman bloginkin perustamaan :)

Jonna
5/14 | 

Sie voitit sen Barcelonan matkan!!! Jee, onnea! :) Näin asiasta kahvinkeittimeen.... :D

Sini Källberg
6/14 | 

Minäkin olin tulossa onnittelemaan voitosta!!
Sait ääneni. Olet matkasi ansainnut!

7/14 | 

Jeiiiiiiiii me voitettiin! Onneeonneeonneeme! Nyt oon sit eläissäin voittanut Lovexin sinkun ja matkan Barcelonaan. Molemmista oon tietenkin ollut tosi pähkinöissäni.

Mun perustelut meni muistaakseni about et "koska Nelliina on ihanin". Samaan syssyyn siis kiitokset kerrassaan ihastuttavasta ja inspiroivasta blogista!

Ja näin oon sit ekaa kertaa blogikommentoinutkin, suuri päivä monella tapaa. Mikä hieno perjantai! Jeiiiiiiiiiiiiiii!

10/14 | 

Kiitti vinkistä. Aika hauska vempain se suunnittelutyökalu. Mä tein ihan vahingossa myös perhoskuosisen laukun ennen kuin luin Nooran kommentin täältä. En siis plagioinut tarkoituksella hänen ideaansa;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011