Kun ymmärsin että kirjoneuleen sunnittelu on lopultakin vain ruutupaperi ja kynä, aloin hahmotella omaa kirjoneulekuviota. Tai siitä se lähtee, kun alkaa opettelemaan ja kokeilemaan.

Nimesin ensimmäisen mallini Kangassaareksi paikallisen luontoretkipaikan mukaan. Akaan Kangassaaressa on paljon kaatuneita puita ja jokin niissä puuvanhuksissa kiinnostaa. Ikuistin puita ensin valokuviksi ja sitten aloin hahmotella Kangassaaren maisemaa ruutupaperille. 

Testasin kuviota ensin yksinkertaiseen pyöröhuiviin, jonka lopputulos on nähtävillä tässä postauksessa. Tällä hetkellä puikoilla on saman setin villasukat. Ehkä pitää kokeilla vielä lapasia ehtiessään. 

Omat piirrokset vievät neulomisen opettelun ihan uudelle tasolle kiinnostavuudessa. Minulla on aina ollut valtava into tehdä käsillä. Kirjoneuleiden piirtäminen on mielettömän hauskaa! Suosittelen lämmöllä. On ihan erityisen palkitsevaa nähdä lopputulos kun on ensin piirrellyt vähän :)

Kommentit (6)

atomi
1/6 | 

Sä olet aivan käsittämättömän taitava kaikessa mihin ryhdytkin! Tuo neule on aivan ihana<3

Maarit123
2/6 | 

Oon niin inspiroitunut sun neuletöistä viime aikoina. Kiitos tästä! Nytkin tekisi mieli suunnitella joku kirjoneulekuvio... mutta oon vaan aina inhonnut kirjoneuletta. Tän postauksen jälkeen tekisi mieli kokeilla... ;)

Salla
3/6 | 

Todella onnistunut kirjoneulekuvio. Äkkiseltään vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta äärimmäisen mielenkiintoisen näköinen ja tasapainoinen kuvio. Plussaa vielä siitä, ettei ole pitkiä langanjuoksuja. Ehdottomasti täytyy toteuttaa joku työ tällä kuviolla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010