Minulla ja siskollani on ja ei ole samankaltainen tyyli. Siskoni on enemmän taiteilijahörhön turbaaninaisen puolella kun taas minä uin 20-luvun pitkien ja suorien linjojen syvissä vesissä. Vaatekaapeistamme löytyy paljon täsmälleen samoja elementtejä, mutta myös paljon eroja. 

Nämä Mine Güngörin upeat korvikset ovat yksi yhdistävistä tekijöistä. Siskoni osti samaiset korvikset viime vuoden I Love Me -messuilta ja minä tämän vuoden. Tarvitsin vuoden harkinta-ajan päättääkseni väristä, ja sitten päädyin kuitenkin samaan kuin siskoni. Perus. 

Vuoden harkinta-aika koski violetteja korviksia, jotka ovat myös todella upeat. Ja olisivat sopineet hiuksiini paremmin. Mutta kannattaa aina luottaa ensimmäiseen fiilikseen, sillä nyt en vaihtaisi näitä turkoosinvihreitä enää mihinkään. 

Jos Mine G ei ole tuttu merkki, kannattaa tutustua. Helsinkiläisen brändin koruissa on poikkeuksellisen kiehtovia kuvituksia. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat