Viikonloppu meni möksällä ja jos unohdetaan se, että en nuku silmäystäkään jos edes kuvittelen samassa huoneessa olevan hyttysen (tällä kertaa oli myös ampiainen ilonamme aamuyön tunteina), meno ei juuri rennommaksi olisi voinut muuttua. Lehtien lukemista auringossa, pölöjä Youtube-videoita (jep, nykyaika ja iPadit), saunaa, uimista ja grilli kuumana.


Röllipeikkostyle eli minä lomalla. Ai niin, näytän rölliltä myös arkena.Nyt ollaan tyylikkyyden alkulähteillä...En osaa kirjoittaa mitään järkevää mökkielämästä, muuta kuin että hulluna nauramista, hyvää seuraa ja yleistä olemista. En yksinkertaisesti ikinä tee mitään järkevää mökillä, kunhan valun ruokalautasen äärestä seuraavaan syömispisteeseen tai grillin viereen kääntelemään fisuja. Grilli on ehdottomasti minun alueeni, muut saa pysyä siitä kaukana. Jostain syystä grillaus on tosi rentouttavaa.

Kävin monta kertaa myös uimassa, koska vesi oli niin lämmintä. Tosin, järvikammoiselle se järvi on siinä ja siinä että onko se sittenkin liian jännää. Laitoin siskoni menemään edellä ja heittelemään satunnaisia kaislaruokoja tieltä pois, koska sillä hysterialla ei olisi mitään rajaa jos osuisin itse yksiin kaislojen kanssa. Hrrrrrrh! Saan kylmänväreitä kun edes ajattelen asiaa. Yök, nyt ei voi kirjoittaa tästä enää enempää.

Mutta mökki. On se vaan ihanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

1/15 | 

Siis just hyttyset, paarmat yms. yms. on suurin ongelma, minkä takia meikäläistä ei meinaa landelle saadakkaan :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

meillä on niin mahtimökki kun se on niemen kärjessä, eikä metsikköä ole ihan vieressä, joten tuulen ja avoimen maaston takia hyttysiä on todella vähän :) ja jos maailman suurin hyttysvihajaa sanoo että niitä on vähän, niin voit uskoa että niitä todella on poikkeuksellisen vähän :D Jonnekin lapin hyttysh*lvettiin mua ei saa kuin pakkopaidassa, en ole koskaan elämässäni ollut niin lähellä ihan oikeaa paniikkikohtausta kuin pari vuotta sitten lapissa kesällä. Never. Again. Etelän rinsessalle riitti kiitti.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Miniananas
3/15 | 

Kamppailen itse saman järvikammon kanssa kun yirtän kuumeisesti päättää, menenkö juhannuksena sukulaisteni perässä mökille, jossa ainoa pesuvesi on järvessä.. En kestä ajatellakaan niitä kaikkia ruumiita, joita siellä pohjamudissa odottaa. Koska ruumiita ja mörköjähän siellä on? Tottakai.. Ja niitä saakelin kaisloja. :D tunnen tuskasi.

Saman kammon olen myös siirtänyt ulkovessoihin. Ties mitä siellä pimeässä säiliössä luuraa? Vaikka olenkin kyllä yrittänytkin uskotella itselleni, ettei edes pahin kaunamörkö eläisi missään p****säiliössä.. :'D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

aina voi kantaa saunaan ämpäreissä vettä ja peseytyä siellä :) nimim. been there, done that, jos pelkotilat ovat ottaneet niskaotteen :D Ja siis siellä pohjassa on ilman muuta zombieruumiita ja kaikenlaisia mörköjä jotka vaan haluavat tarttua meitä jalasta ja vetää laiturin alle!!! Ulkovessoihin pätee todellakin sama mörkötilanne :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

5/15 | 

Näyttääpä ihanalta! Itsekin odotan kieli pitkällä mökkeilyä, juhannuksen jälkeen lähdetään sinne koko lomaksi. Mökin keskellä peltoa ehdoton hyvä puoli on jatkuvat pieni tuuli = ei ötököitä. Vähän kiva, että teillä on rantapaikka! Meillä matkaa on kilometri, vaikka omaa tonttia sielläkin on.

seri
9/15 | 

Tekeekö teillä joku muu mökillä kaikki työt (puut, erilainen nikkarointi ja muu ylläpito jne)? Itsellä melkein aina on jotkut talkoot mihin on kyllä ihan kiva osallistua ja kun mökki on vanha, joka vuosi on joku suurempi proggis kuten laiturin tai katon korjaus... Toki muu aika sitten on vähän sama meininki, mutta ilman nettiä, karkkia ja potkupukuja! ;)

11/15 | 

Voi ihana mökki ja ihanat mökkikuvat. Yhyy, miksi minulla ei ole mökkiä :( Olisin niin mieluusti kesällä siellä rentoilemassa, mutta vuokramökit maksavat maltaita ja omaankaan ei ihme kyllä ole vielä varaa :D Nauti olostasi jokatapauksessa, ihania rentoilu kuvia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011