Menin tuossa hetki sitten sanomaan töissä, että leivontabravuurini on muffinit. Sain tietysti haasteen. Tietysti. Joten tänään, ystävänpäivän kunniaksi, leivon sitten koko porukalle herkkua pöytään. Wish me luck! 

Ja ihanaa ystävänpäivää, halikaa toisianne!

Ps. kuvien muffareiden todella helppo resepti löytyy täältä

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Hei, jostain syystä postaustesi kuvat ovat lakanneet ainakin minulla näkymästä. Onkohan muilla samaa ongelmaa ja olisiko vinkkejä, mikä auttaisi?

Vierailija

Käytän Firefoxia. Minulla on käytössä Adblock, mutta ennen ei kuvien näkymisessä ole ollut mitään ongelmaa. Kokeilin laittaa myös sen pois päältä, mutta apuja ei tullut.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010