Viikonloppuna Tampereen Tallipihalle levittäytyi vanhojen vaatteiden ja tavaroiden taivas eli Suvi-Vintage. Vintage-harrastajille eli minulle ja siskolleni tämä tapahtuma ehdottomasti kesäisen to do -listan kärjessä. 

Suvi-Vintagelle iso plussa tapahtuman kokonaisvaltaisesta teemasta, sillä muusikoista ja huutokaupasta lähtien kaikki on viimeisen päälle mennyttä kunnioittavaa. Usein myös tapahtuman kävijät eli ostajat ovat teeman mukaan pukeutuneita vintage-harrastajia. On suorastaan ilo silmälle seurata muita ihmisiä!

Tällaisten tapahtumien ihana ja kamala puoli on se, että lähes kaikki mihin palavasti rakastut, on väärää kokoa. Mutta se kuuluu pelin henkeen, ja oikeastaan vain lisää harvojen löytöjen riemua. Yksi kojuilla kiertämisen hieno puoli on myös päästä ihastelemaan sellaista käsityötä, mihin harvemmin nykyaikana törmää. Aikamatka vuosikymmenien taakse on aina kiinnostavaa, kuin ilmainen museokierros. 

Järjestetäänkö muualla Suomessa vastaavia tapahtumia? Olisi hauska saada vinkkejä, jos teillä sattuu olemaan tiedossa. Road trippailu on sangen mukavaa Suomen suvessa, joten ei haittaa vaikka olisi kauempanakin :)

Kommentit (8)

Supsukka
1/8 | 

Eiiii, miten ihanat noi saniais korvikset!!! Pakko saada!!! Kenen ne on?? Mistä niitä saa, mä haluuuuuun!

Vierailija

En ole koskaan onnistunut pääsemään Tampereelle Suvi-Vintage-tapahtumaan, joten en osaa arvioida sen tarjontaa tai laajuutta muihin verrattuna. Kuvien ja kuvausten perusteella on kuitenkin kyse paljon isommasta tapahtumasta kuin Savo-Vintage.

Pari vuotta sitten kävin Pieksämäellä (vai Pieksämäessä?) ja vintagetarjonta ei juuri päätä huimannut. Enemmän oli tarjolla repromekkoja yms. fiftarityyliin, mutta aitoa vintagea hyvin niukasti.

Mutta olinkin tapahtumassa liikkeellä jenkkiautojen vuoksi, joten ei se ollut niin suuri pettymys. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010