No niin, tässä niitä viikonlopun Suvi-Vintagen löytöjä. En tiedä muistaako kukaan punaista pientä H&M:n tekonahkalaukkuani, jota käytin niin paljon, että se nuhraantui käyttökelvottomaksi. Laukku oli aika monessa asukuvassa blogini ensimmäisinä vuosina :D Kun laukku tuli tiensä päähän, aioin löytää tilalle aitoa nahkaa olevan korvaajan. Nahka kestää käyttöä yleensä paremmin, kuten varmasti kaikki tietävät. 

Suvi-Vintagessa eteeni tuli täydellinen punainen pieni nahkalaukku, joka vastaa kooltaan vanhaa laukkuani. Yksinkertainen malli, jossa ei ole mitään krumeluureja, käy kaikkeen. Ihan erityisen hyvin se käy vaaleansiniseen Eriikka-merkkiseen kotimaiseen vintagemekkoon, joka sekin on saman päivän löytö. Vaaleansininen ja kirkkaanpunainen on täydellinen väripari, räiskyvä ja voimakas punainen tukee haaleaa ja herkkää vaaleansinistä.

Punaisen laukun metsästys vei vuosia mutta mikäs tässä kiire.

En ole ennen törmännyt Eriikka-merkin vaatteisiin, mutta soisin törmääväni jatkossa. Kevyesti puhvihinainen mekko on todella kauniisti leikattu ja tämä mekko oli vielä käyttämätön, siinä oli laput kiinni. Ihana tuo Eriikka-logo!

Kolmas ja viimeinen löytöni olikin oikea napakymppi! Noora-merkkiset suomalaiset mokkanahkakengät ovat kokoa 6,5 ja ne istuvat jalkaani kuin olisivat mittatilaustyönä tehty! Se on todellinen harmi, että nykyään ei enää pahemmin myydä puolikkaita kokoja. 

OK-Kenkä Oy Noora, Made in Finland - Suomalaista työtä.

Nämäkin kengät olivat käyttämättömät, myyjä kertoi ostaneensa ne vanhan kenkäkaupan loppuvarastosta, jonne ne olivat unohtuneet. Nilkkaremmi on parasta mitä kengissä voi olla, se on wanhan ajan estetiikkaa parhaimmillaan. Puhumattakaan tuosta kärjen kauniista simpukkaleikkauksesta. 

Minulla on selvästi nyt vintagekenkien suhteen kunnon draivi päällä, täytyy nauttia siitä, sillä se ei takuulla kestä kauaa!

Kommentit (6)

Valkoinen tähdikki
3/6 | 

Voi, mulla taitaa olla juuri tuo sama Eriikka-mekko viininpunaisena! Se on äitini vanha, oli hänellä käytössä mm. mun kastetilaisuudessani 80-luvun alussa. Harmillista, että äidin mekko on mulle hieman reilu. En ole kuitenkaan raaskinut laittaa sitä vielä eteenpäin enkä ole saanut aikaiseksi korjata sitä.

Kiitollinen tästä hetkestä
4/6 | 

Anoppi on ollut uudistuneen syövän takia hoidossa. Olis mukava ilahduttaa häntä syntymäpäivänä mukavalla paketilla

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010