Katselin näitä vaaleanvioletteja Swedish Hasbeensin nilkkureita nettikirppiksellä pitkään ja hartaasti. Priimakuntoiset ja brändin hintatasoon nähden todella edulliset klopottimet eivät olleet minulle ihan sitä tyypillisintä väriä. Itseasiassa ne olivat inhokkiväriäni. Vaaleanvioletti on todennäköisesti yksi kaikkien aikojen inhokkini (limenkeltainen taistelee kärkipaikasta), joten kyseenalaistin taas kerran vahvasti omaa makuani.

On toki todistettu ennenkin, että näissä jutuissa poikkeus vahvistaa säännön. Jokin itselle epätyypillinen asuste nousee lemppariksi ehkä juuri siksi, että se rikkoo yleislinjaa. 

Lopulta päädyin ostamaan nilkkurit. Hasbeensit ovat takuuvarmasti hyvät jalkaani, joten siitä ei tarvinnut olla huolissaan.

Olen nyt ehtinyt kipsutella näillä jo moneen otteeseen, ja ne ovat hieno pari mustavalkoisille asuille. Jostain syystä olen pukeutunut paljon mustavalkoiseen / raitoihin viime aikoina. 

Tähän kevääseen lähdetään vaaleanvioletilla. Kerrankos sitä. 

Ps. Onko lila ollut muodissa viime aikoina, että silmäni olisi jotenkin alitajuisesti tottunut siihen vai mistä tässä on kyse?!

Kommentit (6)

Jutta
1/6 | 

Viime keväänä ainakin näkyi liilaa paljon koska sain selittämättömän himon hankkia liilat tupsukukkakorvikset. Muuten tuota väriä en omista lainkaan.

Tiia_Aa
2/6 | 

Ihanat kengät! Osaatko sanoa mitä mallia nuo ovat? Näyttää nimittäin täydellisiltä ja tekisi mieli kurkkia onko näitä muissa väreissä.

Vierailija
3/6 | 

Minulla on saman merkin muutamat kengät mutta aika vähälle käytölle ovat jääneet sen takia että ne ovat todella kapeita jalkaterän kohdalta. Minulla ei mielestäni ole leveä jalka ja koko on mallista riippuen 37-38. Toiset laitoin kiertoon ja toisessa parissa nahka on hiukan antanut periksi kun sitkeästi olen niitä silloin tällöin töissä käyttänyt.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010