***********KILPAILU ON PÄÄTTYNYT************

Hei kaikki koon 38 omaavat onnekkaat, nyt olisi suloiset Swedish Hasbeens for H&M -sandaalit arvonnassa! Valitsin arvottavaksi punaiset versiot, koska ne ovat oma lempparini 20.4. myyntiin tulevasta mallistosta. Korostan, että kyseessä on vain koko 38!

hasbeens
hasbeens

Säännöt:

***********KILPAILU ON PÄÄTTYNYT************

1. Ilmoita osallistumisestasi tämän postauksen kommenttiboxiin jatkamalla lausetta: Kevät on ihanaa aikaa koska....

2. Jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle.

3. Voittaja julkistetaan keskiviikkona 20.4.2011.

Onnea arvontaan kolmekasit :)

***********KILPAILU ON PÄÄTTYNYT************

Kommentit (837)

sanna

Kevät on ihanaa aikaa, koska ilmassa alkaa olla se tuoksu kun kaikki on vasta edessä päin, nurmikolle voi istua juomaan punaviiniä illalla vaikka vähän paleltaa eikä vielä olla tohdi olla ihan ilman mustia sukkahousuja. Pojat näyttää parhaalta t-paidoissa ja bussissa voi hymyillä estottomasti söpöimmälle.

Minelli

Kevät on ihanaa aikaa, koska saa pimeän talven jälkeen LOPULTAKIN kaivaa kesävaatteet ja ennenkaikkea kesäkengät esiin <3

Kevät on ihanaa aikaa, koska saa kaivaa koko talven horroksessa nukkuneet kengät esiin ;) Pian pääsee myös soutelemaan ja mökkeilemään, parhautta <3

ninni

Kevät on ihanaa aikaa, koska yliopiston kurssit loppuvat yksi kerrallaan ja kohta minulla on aikaa itsellenikin!

Tiitu

Kevät on ihanaa aikaa, koska ei tervitse enää pukea useaa kerrosta vaatteita päälle aamulla ja vaihtaa niitä töissä työvaatteisiin ja taas töiden jälkeen päälle ja taas kotona pois... Keväällä ja kesällä on paljon helpompaa. :)

Ariell

Kevät on ihanaa aikaa, koska aurinko paistaa, tiet alkavat kuivua ja talviunilla olleet kauniit pikkukengät saa taas kaivaa kaapista.

-Iiris-

Kevät on ihanaa aikaa, koska aamuisin ei ole sysipimeää, eikä välttämättä sada lunta tai räntää niskaan.

doris

Kevät on ihanaa aikaa koska saan kaivaa esiin ikioman käyräsarvisen fillarini ja pääsen pyöräilemään 12 kilometrin matkan töihin maalta kaupunkiin!

Rulgardiina

... koko kesä on vielä edessä, mutta ei enää masentavan kaukana.Vaatetusta saa keventää ja kaivaa rakkaat tennarit kaapista käyttöön. Keväällä on myös synttärit, kevätkukkia, tuoretta vihreyttä, raikasta ilmaa ja toivoa herättävää auringonpaistetta. Kevät on myös ihanaa aikaa tällaisten arvontojen takia, joissa arvotaan ihania ja tarpeellisia kenkiä juuri oikeassa värissä ja koossa :D

ansqu

Kevät on ihanaa aikaa koska se on välivaihe ja sen avulla voi valmistautua odottamaan kesää. Millainen kesä olisi, jos se yhtäkkiä pamahtaisi suoraan kylmän talven jälkeen? ;D

Jossu..

Kevät on ihanaa aikaa koska silloin tuntuu että melkein herään henkiin pimeän syksyn ja talven jälkeen.. Ja kevät myös tarkoittaa että pian on KESÄ!!!

natalia

Kevät on ihanaa aikaa koska silloin saa alkaa haaveilemaan juuri tuollaisista kengistä paksujen saappaiden sijaan!

(Jos tuli kaksi kertaa poista ensimmäinen, tämä Olivian sivujen kommentointi ei oikein toimi minulla kunnolla)

medley

Kevät on ihanaa aikaa koska mistään ei tule niin ihanan raikas ja onnellinen olo kuin lämmittävästä, lumet sulattavasta kevätauringosta ja ensimmäisistä kuivista asfalttiläiskistä kadulla! hyvästit paksuille villakangastakeille ja vettä pitäville kengille, en malta odottaa että saan taas farkkutakin päälle ja ohuemmat sukkikset jalkaan.

Ässä

Kevät on ihanaa aikaa koska auringonvalo ja lämpö lisääntyvät, mikä edelleen vaikuttaa omaan mielialaani ja jaksamiseeni :)

hannanna

Kevät on ihanaa aikaa koska saa kaivaa lempikengät taas päivittäiseen käyttöön ja vaatekerrokset vaan vähenee vähän väliä!

Kevät on ihanaa aikaa koska, saa vihdoinkin laittaa syrjään ruman harmaat talvilenkkarit ja ottaa käyttöön ihanatihanat pinkit kesälenkkarit!

Ja tietty siks kevät on ihanaa aikaa kun, ulkona tarkenee kevätvaatteissa, saa ottaa käyttöön ihan kaikki kenkänsä ja hymyilyttää paljon enempi kun marraskuussa :)

Vanilla

Kevät on ihanaa aikaa koska saa laittaa ballerinat jalkaan ja vaihtaa villakangastakin kevyempään trenssiin. Ilonkiljahduksia tuo myös se, että ruoho paljastuu lumen alta ja aurinko paistaa! Mieli piristyy heti kertaheitolla.

Neely

Kevät on ihanaa aikaa, koska saa heittää toppatakin nurkkaan, laittaa tennarit tai ballerinat jalkaan, ei tarvitse herätä aamulla pilkkopimeään ja illalla on vielä valoisaa, kun töistä pääsee... Eikä koiravanhuksen varpaat jäädy lenkillä=)! Linnunlaulusta nyt puhumattakaan...

Mari

Kevät on ihanaa aikaa koska, silloin saa kaivaa ihanat kesäkengät kaapista pölyttymästä ja astella niillä kuivalla asvaltilla!

Katri

Kevät on ihanaa aika, koska ihmiset heräävät talviunestaan ja jopa myrtsit suomalaiset uskaltavat hymyillä ventovieraille.

K-L

Kevät on ihanaa aikaa, koska ihmiset ja kaupunki heräävät eloon; näyttävät paremmilta kuin pimeänä talvena ja pitävät hauskaa

Kevät<3

Sanni

Kevät on ihanaa aikaa koska saa käyttää räikeänvärisiä kumppareita ja muita kivoja kenkiä!

Olivia Rouge

Kevät on ihanaa aikaa, koska voi kaivaa kauneimmat korkkarit ja kellomekot kaapista pitkän talven jälkeen ja nauttia niiden tuomasta ilosta sekä kaivaa mummopyörän varastosta ja pyöräillä piknikille ihanien ihmisten kanssa.

caisha

KEvät on ihanaa aikaa koska silloin luonto muuttuu ihan silmissä nopeaa vauhtia. Ja tässä siis parasta se, että harmaus ja synkkyys vaihtuu nopeasti ihaniin kesän väreihin. Omakin mieli piristyy mukana.

mybrandneweyes

Kevät on ihanaa aikaa koska saa kaivaa kesäkengät esiin! ♥ Aurinko paistaa ja ne satunnaiset vesilätäkötkin tuo oman tunnelmansa ♥

ihana ilmapallo

Kevät on ihanaa aikaa, koska kesä voi koputella oveen jo seuravaana päivänä ja sitten vasta voidaan heittää välihousut ja villasukat seuraavaan syksyyn. Näillä leveyspiireillä nimittäin pilkitään vielä toukokuussa! ;)

sade

.. pukeutumisessa alkaa käyttää taas värejä ja isot korut tulee käyttöön. Pikkukengät saa laittaa jalkaan ja olla jotenkin huoleton.

laisa

Kevät on ihanaa aikaa, koska leskenlehdet kaivautuvat lumen alta ja perhoset kuoriutuvat koteloistaan :-P

Alina Auroora

Kevät on ihanaa aikaa koska maailma herää eloon pitkän pitkän talven jälkeen. Suunnittelen itse myös keväthäitä vuodelle 2012, eli kevät todellakin on lempivuodenaikani..:) Ilmassa on uuden alkua, tuomen tuoksua, kevätsateetkin tuntuvat ihanille talven hyytävien tuiskujen jälkeen. Rakastan kevättä!!

Anna

Kevät on ihanaa aikaa, koska silloin saan laittaa kumpparit jalkaani ja mennä loskasateen jättämään vesilätäkköön pomppimaan.

Tinpa

Kevät on ihanaa aikaa koska ei tarvitse enää mielettömiä vaatekerroksia ulos lähtiessään ja voi kaivaa kevätkengät käyttöön!

Laura-Elina

Ulko oven avatessaan tuoksuu auringon valolle ja uudet marimekon tennarit vihreine nauhoineen tuntuu keveille jaloissa. Haaveilut karkaa pienen kevät vauvan paljaisiin varpaisiin, koskakohan mahdat syntyä <3?

anni

Kevät on ihanaa aikaa, koska luonto uudistuu ja samalla saa itse auringosta voimaa uuteen nousuun pitkän, kylmän, pimeän ja välillä jopa masentavan talven jälkeen. Kevät on täynnä toivoa tulevaan!

Erika

Kevät on ihanaa aikaa koska silloin saa heittää hyvästit synkälle talvelle, mieli piristyy huomattavasti ja ilmassa on mitä ihanimman kevään tuoksu.

Teiju

Kevät on ihanaa aikaa, koska talven synkkyys katoaa, mieli on virkeä ja tuntuu kuin elämä ja sen mukanaan tuomat velvoitteet hieman kevenisivät.

Kevät on ihanaa aikaa, koska silloin vallitsee niiin ihana kevättunnelma: kuiva asfaltti, aurinko, puut alkaa herätä, linnut laulaa, aaah. Itsekin piristyy. Mutta indeed toi kuiva asfaltti! ;)

helena

Kevät on ihanaa aikaa, koska voi uudistua luonnon mukana itsekin esimerkiksi pukeutumisen osalta.

Kevät on ihanaa aikaa koska...kouluhommat loppuvat ja san aloittaa lomailun pian yksivuotiaan pikku mimmin kanssa :)

Oona

Kevät on ihanaa aikaa koska pastellivärit, pionit ja macaronit päihittävät pahimmankin kyynikko-olon!

Leena

Kevät on ihanaa aikaa, koska valo pitkän ja pimeän talven jälkeen tuntuu uskomattoman hyvältä.

Eeva

Kevät on ihanaa aikaa, koska ulkona alkaa tuoksua viheriöivät puut ja orastava ruoho, aurinko paistaa, vaatetusta voi vähentää ja alkaa käyttää ihania ballerinoja ja kevyempiä takkeja, ja koska elämä tuntuu ylipäätänsä helpommalta.

Hansu

Kevät on ihanaa aikaa koska tällainen vilukissakin tarkenee jo hameissa ja mekoissa ilman kolmea-neljää sukkahousukerrosta! Vain kaksilla mennään ;)

Lotta

Kevät on ihanaa aikaa koska aurinko paistaa ja ihmisiä hymyilyttää. + vihdoin saa laitta jotkut muut kengät kun uggit jaljaan ilman hypotermiaa!

Reetta

...koska linnut laulaa, lumet sulaa, hiekka ratisee kenkien ja pyöränrenkaiden alla, tuoksuu keväälle eli mullalle, silloin on pääsiäinen eli neljän päivän vapaa, illalla on valoisaa pitkään, voi käyttää hameita ja kevättakkeja, ihanalle kukkaiselle sontikalle on käyttöä, silloin voi kahlata kumppareilla lätäköissä, puut alkaa vihertämään, jne. Kevät vaan on ihanaa. :)

dimmu

Kevät on ihanaa aikaa, koska satakielen laulu kuuluu puistossa, kun kävelen aamuyöstä kotiin.

Tiia

Kevät on ihanaa aikaa, koska muutosten tuulen puhaltavat ja nostattavat valtavan innostuksen aikaan monessa asiassa!

Eini

Kevät on ihanaa aikaa koska ei ole talvi, eikä herkkäihoni oireile pakkasen takia. Kevät on ihanaa aikaa koska ei ole kesä eikä herkkäihoni pala auringossa. Kevät on myös ihanaa aikaa, koska saa käyttää kevät takkia, ja kevät kenkiä, ja olo on ah, niin ihanan kevyt.

Säppä

Kevät on ihanaa aikaa koska lumet sulaa, ruoho kasvaa, aurinko saa taas kaiken muuttaa uudestaan... :)

elisaveera

Oi<3

Kevät on ihanaa aika koska tuntuu siltä kuin heräisi pitkästä aikaa henkiin, ja asfaltilla käveleminen pitkästä aikaa tuottaa joka vuosi samanlaisen kutkuttavan riemun. Keväässä on jotain niin toiveikasta.

Heeka

Kevät on ihanaa aikaa kun silloin saa alkaa viettää aikaa pihalla pikkukoirien kanssa entistä enemmän!

selkkis

Kevät on ihanaa aikaa koska on vain ajan kysymys, milloin pirteän keltaiset leskenlehdet puskevat esiin asvaltin raoista.

Minna

Kevät on ihanaa aikaa koska aamulla töihin ajaessa ei ole enää pimeää vaan aurinko paistaa ja mielikin on pirteämpi.

Wirne

Kevät on ihanaa aikaa, koska koirankakat tulevat esiin lumen alta ja kengät menee täyteen pikkukiviä.

EmilyK

Kevät on ihanaa aikaa koska auringon myötä jaksaa myös taas haaveilla! Talvella haaveilu tuottaa mulle lähinnä epätoivoa kun taas keväällä aurinkokin jo kertoo tulevasta paremmasta.

Mau

Kevät on ihanaa aikaa koska silloin mieli virkistyy ja saa kaivaa kaikki ihanat korkkarit ja baltsut ja mekot vaatekaapista. Keväällä yleensä tulee lähdettyä myös matkalle, on kiva katsella huonekasveja kun ne virkistyvät talven jälkeen ja saa laittaa parvekkeen kuntoon.

Oho, mä oon luullut olevani syksyihminen, mutta onhan se kevätkin näköjään kiva :)

Maria

Kevät on ihanaa aikaa koska kaikki puhkeaa silloin kukkaan, ihmiset ja luonto. Kevätaurinko nostaa suupielet hymyyn ja lämpö hellii kevätvaatteissa ja kengissä olevia ihmisiä.

laila

kevät on ihanaa koska lenkkeilykausi alkaa tosissaan ja lapsen kanssa voi viettää aikaa ulkona enemmän <3 ja kesäkengät voi kaivaa kaapista!

Etsu

Kevät on ihanaa aikaa koska aurinko paistaa ja katukuvassa rupeaa näkymään enemmän värejä! Olotila on kevyt ja kaikki tuntuu mahdolliselle :)

Tirlittan

Kevät on ihanaa aikaa, koska meillä on poikaystäväni kanssa vuosipäivä ja ennen kaikkea siksi, että lakkaan viimeinkin näyttämästä Michelin-miehen ja Tina Turnerin salaiselta rakkauslapselta :D (Olen vilukissa ja jostain syystä hiukseni räjähtävät kamalaksi reuhkaksi talvisin.)

HHenna

Kevät on ihanaa aikaa, koska:

- lumet sulavat

- alkaa vihertää

- muuttolinnut palaavat

- kevätpurot solisevat

- mieli virittäytyy kesäiseksi

- talvitakin saa heittää syrjään

:)

Kevät on ihanaa aikaa, koska täällä napapiirillä päivä pitenee pitenemistään ja kuljetaan väsyttävästä pimeydestä kohti ihmeellisiä valoisia öitä.

Marsipaani

...koska silloin kokee vanhoja juttuja, jotka kuitenkin tuntuvat taas uudelta! Kävin juuri kevään ensimmäisellä pyörälenkillä ja voi sitä tunnetta ensimmäisten polkaisujen aikana <3 Eilen taas oli uutta kävellä hiekattomalla asfaltilla :)

pinni

Kevät on ihanaa aikaa koska valon määrä tekee hulluksi!! :-D Pimeän talven jälkeen virtaa tuntuu riittävän loputtomiin.

Krisse*

Kevät on ihanaa aikaa koska saa kaivaa esille laatikoissa piilossa olleet ihanat kesä kenkulit<3

piitzi
Liittynyt28.2.2014

Kevät on ihanaa aikaa koska kesä on lähellä, valoa riittää ja mieli virkistyy pimeän talvikauden jälkeen.

Laur

Kevät on ihanaa aikaa, koska se antaa uuden mahdollisuuden kaikille ja on uuden elämän syntymäjuhla.

Piia Hiltunen

Kevät on ihanaa aikaa koska voi kaivaa kaikki ihanat kesäkengät naftaliinista. Auringosta saa myös lisäenergiaa.

Maulikki

Kevät on ihanaa aikaa, koska voi vain istua auringossa, hyvillä mielin, ilman että on huono omatunto siitä, että ei tee mitään <3

Jannie

Kevät on ihanaa aikaa, koska luonto herää taas eloon ja itsekkin saa kunnon energia-boostin auringonpaisteesta.

Heidi

Kevät on ihanaa aikaa koska silloin voi nauttia heräävästä luonnosta ja iloisemmista ihmisistä.

Krista

Kevät on ihanaa aikaa, koska saa kaivaa kesävaatteet talvikätköistä ja alkaa käyttää pikkukenkiä.

tiiataika

Kevät on ihanaa aikaa koska saimme juuri ihanan kissanpennun joka on ihanin maailmassa :) Ihanaa!

Paula

Kevät on ihanaa aikaa koska on taas enemmän energiaa, loma lähestyy ja luonto herää henkiin! :)

Tuuli

Kevät on ihanaa aikaa koska, luonto kaunistuu, linnut laulaa, puut vihertää ja pimeys väistyy auringon tieltä.

Katja

Kevät on ihanaa aikaa, koska voi ottaa käyttöön ihanat kevät- ja kesäkengät sekä kuoriutua kaikista talvivaatteista. Niin ja kesä on kulman takana :)

Käyttäjä129
Liittynyt20.6.2015

Kevät on ihanaa aikaa koska silloin lumi sulaa ja paljastaa piha-aidat, jotka toimivat taas tehtävässään: pitävät koiran aitojen sisäpuolella eikä tarvitse juosta pitkin kyliä piskiä etsimässä =)

K

Kevät on ihanaa aikaa, koska voi käyttää muitakin kenkiä kuin vaelluskenkiä tai maihareita ilman pelkoa siitä että liukastuu/kaatuu/jalat paleltuu/kastuu/argh.

Sanni G

Kevät on ihanaa aikaa koska ravintolatyöläinenkin pääsee sängystä ylös valoisaan aikaan :))

Milka

Kevät on ihanaa

kun saa nauttia taas

väreistä mieltä liikuttavista.

Kun kaapista kaivaa saa

vaatteita kepeitä,

hameita talven yli levänneitä.

Kun ulkona sataa,

jonka tuoksu humalluttaa

ja talven ankeuden poistaa.

Ansqu

Kevät on ihanaa aikaa, koska luonto herää henkiin, värit tulevat näkyviin ja aurinko lämmittää mukavasti poskipäitä. (:

dreamer

Kevät on ihanaa aikaa koska saa herätä auringon paisteeseen,haaveilla kesä vaatteista,heittää hyvästit talvi kuteille ja tietää etää kohta loppuuu koulu ja alkaa ihana kesä (ja omat synttärit sitä ennen) !

santtu

Kevät on ihanaa aikaa koska voi kipittää kodin ulkopuolella huomiota janoavissa IC:n kengissä, luonto muuttuu päivä päivältä vihreämmäksi, ja vihreän sävyjä on satamiljoonaa keskikesän kaiken peittävän ruohonvihreän sijaan. <3

Hene

Kevät on ihanaa aikaa, koska silloin maailma on yhtäkkiä taas täynnä tuoksuja hajuttoman ja steriilin talven jälkeen.

rinkku

kevät on ihanaa aikaa koska mekkoja ei tarvitse piilottaa neuletakkien ja sukkahousujen ja kaulahuivien alle enää niin pahasti kun talvella! ja keväällä loppuu ainainen sairauskierre ainakin syksyyn asti.

sari-62

Kevät on ihanaa aikaa koska prana(elinvoima)virtaa silloin voimakkaammin,vahvemmin ja kaiken voi alkaa taas alusta,niin ihmiset kuin luontokin.

Miu

Kevät on ihanaa aikaa, koska ei tarvitse kääriytyä villaan, vaan voi kietoutua ihanaan sifonkiin ja sujahtaa keveisiin farkkuihin.

päivi

Kevät on ihanaa aikaa, koska iholla voi taas haistaa auringon, jonka lämpö herättää eloon raskaan talven jäljiltä hiipuneiksi luulleet tuntemukset, aistit ja toiveet.

iiidaemilia

Kevät on ihanaa aikaa koska on valoisampaa, mieli on pirteämpi kun on lämmin ja on ihana lähteä aamulla liikenteeseen raikkaaseen kevätilmaan :)

Anni

Kevät on ihanaa aikaa koska työmatkapyöräily sujuu talveen verrattuna paljon kivuttomammin, aurinko antaa energiaa eikä tarvitse pitää toppahousuja.

emilaa

Kevät on ihanaa, koska mistään ei tule parempaa fiilistä kun pääsee pitkän talven jälkeen kiskaisemaan talvitakin sijasta kevyen trenssin tai muun kevättakin niskaan, vetämään avokkaat jalkaan ja lähtemään kuiville ja aurinkoisille kaduille odottelemaan kesää. Kevät on ihanaa aikaa, koska valo ja lämpö alkavat muistuttaa läsnäolostaan, mutta ei kuitenkaan ole liian kuuma. Kevät on parasta aikaa ;)

Hanna

Kevät on ihanaa aikaa koska saa käyttää punaisia kumppareita vaikka joka päivä ilman että kukaan pitää outona.

Kevät on ihanaa aikaa koska aurinko, linnut, puukengät, anorakit, jäätelöt, ystävät, taidemuseot, puistot, asvaltti, piknikit, kävelylenkit, merenranta ja appelsiinimehu.

Jenniii

Kevät on ihanaa aikaa koska tunnen itseni paljon energisemmäksi ja iloisemmaksi. Kevään tulo tietää myös sitä, että kesän festarit lähenee!

Mervi

Kevät on ihanaa aikaa koska se on muutoksen aikaa! Lumen alta paljastuu maa, kaikki alkaa kasvaa ja vihertyä, ilma tuoksuu ihanalle ja multaiselle, aukinko paistaa ja tiellä lirisee puroja kun lumet sulaa. Meitsi muuten rakastaa kevättä, kesä ja talvi on niitä turhia välivuodenaikoja syksyn ja kevään välissä. :D

Elina-Maria

Kevät on ihanaa aikaa, koska auringon paistaessa ja lintujen laulaessa tuntuu, että kaikki on mahdollista ja kaikki unelmat voivat toteutua

tiuku

Kevät on ihanaa aikaa, koska hiippaillessa kotiin aamuyöllä pitkälle venähtäneistä juhlista on vielä valoisaa ja voi kävellä kuivaa ja puhdasta asfalttia pitkin korkkarit jalassa, ja mahanpohjaa alkaa kutittaa kun aistii tulevan kesän.. <3

mmiii

Kevät on ihanaa aikaa koska.... aurinko alkaa taas lämmittää, kesä on vasta edessä, jäätelökioskit aukeaa, voi mennä piknikille ja ulos lukemaan viimeisiin tentteihin, ihmiset ovat iloisempia, pääsee terassille istumaan ja mikä parasta - voi kaivaa kaapista esiin kaikki ihanat kukkamekot ja kesäkengät!

Jasmin K

Kevät on ihanaa aikaa, koska voi alkaa kaivelemaan mekkoja ja shortseja kaapista ilman paleltumisen vaaraa...

J

Kevät on ihanaa aikaa, koska silloin punaisten Swedish Hasbeensien käyttö on aivan ovella.

Kokeilen siis onnea, kun kokokin on sattumalta omani! :)

Fanni

Kevät on ihanaa aikaa, koska aurinko alkaa lämmittämään! Sitä kautta, lumet alkavat sulaa ja vesi lorista (: Linnutkin esittelevet suvisävelmiään. Vaatekaapista saa taas alkaa kaivamaan esille ihania kesävaatteita ja kesäkengät, ah <3

Emmy

Kevät on ihanaa aikaa, koska silloin voi hypähdellä vesilammikoissa vettä rakastavan koiransa kanssa ja istahtaa sen jälkeen lämpimälle kivelle kuivattelemaan auringon lämpöön.

Tuija

Kevät on ihanaa aikaa, koska silloin mieli virkistyy ja on energiaa suunnitella kaikkea uutta sisutukseen, vaatetukseen, pihalle yms.

Ansku

Kevät on ihanaa aikaa, koska linnut visertää, vesi solisee ojissa, maa tulee vähitellen näkyviin ja aurinko paistaa. Koska voi hymyillä koko ajan ajatukselle "kesä on tulossa!". :)

mielipuolikas

Kevät on ihanaa aikaa, koska saa heittää nuo kengät jalkaansa vilustumisen uhallakin. :)

Emilia

Kevät on ihanaa aikaa koska pihamaista tulee yhteistä isoa olohuonetta pullollaan valosta piristyneitä ihmisiä!

Norsu

Kevät on ihanaa aikaa, koska aurinko paistaa, lumet sulavat, ilmat lämpenevät, saa vetää kesäisempiä vaatteita yllensä, voi kaivaa esille ihanat balleriinat ja sandaalit, kesä lähestyy ja kevät suorastaan vaatii käyttämään ihanan raikkaita ja iloisia värejä!

Ihanan aurinkoista kevätpäivää Niinalle!

Sipuli

Kevät on ihanaa aikaa koska aurinkoa alkaa lämmittää, kasvit nostavat päätään ja värit alkaa loistamaan.

Hibbuli

Kevät on ihanaa aikaa koska lumet sulaa ja aurinko alkaa lämmittää, ja tietysti pääsee mökille! :)

Saaramaria

... koska tekee taas uusia vaatelöytöjä omasta vaatekaapistaan, jotka on ehtinyt jo unohtaa talven aikana :)

AnnikaS

Koska ei tarvi pukeutua kaiken maailman toppatakkeihi ja kenkiin. Saa laittaa ihania kevyitä vaateitä.

Kevät on ihanaa aikaa, koska silloin tietää, että kesä kolkuttelee jo oven takana ja mitään ihanempaa kuin kesä ei ole!

eeerika

Kevät on ihanaa aikaa, koska silloin saa laittaa ylleen lempimekkonsa ja tepastella korkkareissa pitkin keväisiä katuja.

choiru

Kevät on ihanaa aikaa koska alkaa nahkatakki-, neuletakki- ja lopulta ballerinakelit <3 Pakko rakastaa vuodenaikojen jakamista pukeutumisen mukaan.

Maimi

Kevät on ihanaa aikaa, koska pian lähestyy toukokuinen kesälomani ja ihana matka yhteen Euroopan vanhimmista kaupungeista kera loistavan ystäväni. <3

hannainen

...kaikki näyttää kauniimmalta, saa alkaa odottamaan oman pihan pinkkien pionien kasvua <3 Eikä tarvitse palella niin kovasti! =)

Karoliina

Kevät on ihanaa aikaa, koska pääsen vihdoinkin pyöräilemään ilman, että minun tarvitsee pelätä kaatuvanani. Talvi oli pitkä ja liukas, tervetuloa kevät! :)

Karoliina

kevät on ihanaa aikaa, koska silloin elämä tuntuu aivan superihanalta, koska on enemmän valoa ja luonto herää ja pystyy käyttämään kauniimpia vaatteita.

Veera

Kevät on ihanaa aikaa, koska tuntuu että kaikki ympärillä muuttuu mustavalkoisesta taas värilliseksi.

Tiina

kevät on ihanaa aikaa koska silloin kaikki on uutta tai tuntuu uudelta. luonto herää henkiin pitkän talven jälkeen. ilmassa on "sähköä"...kesän odotusta. päivät pitenee ja illat on aina vaan valoisampia. kesän "haju" leijuu ilmassa. rakkautta on ilmassa ;)

DBTB

Kevät on ihanaa aikaa koska....

hirveänkarmea talvi alkaa väistymään, valo lisääntyy ja energia ja jaksaminen kasvaa. Kevät on täynnä linnunlaulua, aurinkoa ja odotusta, joka kantaa yli sadepäivien. Paljas asvaltti houkuttelee kauneimmat kengät kaapeista, vieden käyttäjänsä kahviloihin, puistoihin tai vaikka tanssimaan!

noraaa

Kevät on ihanaa, koska talvimasis lähtee ja tuntee olevansa melkeinpä uudelleensyntynyt, kuten luontokin <:

Maj

Kevät on ihanaa aikaa koska...

aurinko paistaa ja saan kaivaa siniset valkopilkulliset wayfarer-feikkini laatikon pohjalta käyttöön ja nähdä maailman ihanan violettina niiden läpi.

lauraaaaa

Kevät on ihanaa aikaa, koska linnut palaa kotiin, lumet sulaa ja kaikilla on kevättä ja rakkautta rinnassa! Kevät on parasta aikaa ah <3

LipLap

Kevät on ihanaa aikaa koska oma olokin tuntuu uudistuvan ja keventyvän yhtä matkaa luonnon kanssa <3

volyym

kevät on ihanaa aikaa, koska kaikki ovat iloisia ja hyvällä tuulella auringon saapumisen johdosta: )

ennu

Kevät on ihanaa aikaa, koska silloin tuntuu saavan vuorokauteen lisää tunteja, kun ei kulu niin paljon aikaa lämpimästi pukeutumiseen!

Elina

Koska saa kaivaa prätkän ja ihanan nahkan tuoksuiset prätkärotsit ja saappaat esille ja lähteä vähän katselemaan ja haistelemaan auringon sulattamia teitä!

juuli

Kevät on ihanaa aikaa koska silloin saa kaivaa lemppari avokkaat (ja muut kengät) kaapin pohjalta ja fiiliskin kohoo tylsän talven jälkeen! :)

Hanski

Kevät on ihanaa aikaa, koska saa vihdoinkin istua auringon lämmittämällä takapihalla ja katsella kissujen touhuamista. Paras tapa rentoutua!

Pepe

Kevät on ihanaa aikaa, koska aurinko jo lämmittää niin makoisasti. Pian pääsee loikoilemaan puistoon viltin päälle samalla, kun lukee hyvää kirjaa.

Sofia

Kevät on ihanaa aikaa koska synkän talven jälkeen kaikki näyttää taas valoisalta ja kauniilta. Ja ennen kaikkea voin kaivaa kaapista kaikki ihanat kevättakkini ja kenkäni!

Jousianna

Kevät on ihanaa aikaa, koska auringon lämpö saa luonnon heräämään ja minut kiskomaan ihanan nahkatakkini ylleni :).

kruru-tireto

Kevät on ihanaa koska ei tarvitse enää kerrostaa villapaitoja eikä tarvitse pelätä korkkareilla liukastumista. Lisäksi kevään tuoksu hurmaa mut joka vuosi uudestaan.

Jenni

Kevät on ihanaa koska aurinko paistaa ja vaikka koiran kakat tulee esiin, niin silti hymyilyttää.

amandaö

kevät on ihanaa aikaa, koska silloin huomaa oikeesti olevansa elossa, asiat näkee positiivisemmin ja ihmiset hymyilevät :)

kataz

Kevät on ihanaa aikaa, koska keväisin mieli virkistyy ja saa OIKEIN LUVAN KANSSA PUKEUTUA YLIVÄRIKKÄÄSTI SEKÄ -KUVIOLLISESTI ja pistää kaiken tuon järjettömyyden kevään piikkiin! :)

Sanna

Kevät on ihanaa aikaa, koska pyöräillessä mullan tuoksu hieroo nenää ja tuo mieleen lapsuuden keväät. Ja olo kevenee heti vuosilla :)

KRKMMM

kevät on ihanaa aikaa, koska rännit ropisevat sulamisvesistä ja saa vaihtaa paksut talvikengät kevyempiin.

Sanna

Kevät on ihanaa aikaa, koska pyörräillessä mullan tuoksu hieroo nenää ja tuo mieleen lapsuuden keväät. Mieli kevenee heti vuosilla :) (ei sinänsä, että se yleensäkään olisi kovin vanhan tuntuinen :D)

annikki

...kevätkengän kevyt askellus mahdollistaa mainiosti päämäärättömän höntyilyn, jopa velvoittaa siihen.

93nanna

Kevät on ihanaa aikaa, koska tulee lämmin. Aurinko, piknikit ystävien kanssa, ei enää paksuja toppatakkeja, vaan kevyttä, ilmavaa ja pirteää vaatetta! Enää ei tarvitse hukuttautua suuren vaatekasan alle ulos lähtiessä :))

mina

Kevät on ihanaa aikaa koska pääsee taas pyöräilemään rakkaalla punaisella jopolla ! (joka muuten sopis aika hyvin noihin kenkiin)

Kevät on ihanaa aikaa! Huumaannun keväällä täysin, lintujen laulusta, valoisista illoista, kuivuvan maan ja luonnon uudelleensyntymisen tuoksusta. Keväällä kaikki tuntuu uudelta oman vaatekomeron ja jääkaapin sisältöä myöten. Keväällä saa taas kävellä lempikengillään ja kuulla asfaltin kopisevan korkojen alla. Keväällä kaikki muuttuu kirkkaan vihreäksi ja niin kauniiksi, että silmiä särkee ja niin hyvältä tuoksuvaksi, että hyperventilaatio on lähellä. Ei liene yllätys, että kevät on aina ollut lempivuodenaikani!

Maissi

Kevät on ihanaa aikaa, koska katoava lumi paljastaa altaan asvaltin ja nurmen, pian ollaan lähempänä kesää!

wilma_

...voin seurata lumen sulamista ja odottaa sitä päivää, kun ensimmäiset maahan istuttamani krookukset puhkeavat kukkaan.

Martsa

Kevät on ihanaa aikaa, koska ulos astuessaan tulee iloiseksi ja jalatkin tuntuu kepeiltä talvisaappaiden jälkeen :)

lumikko

...koska voi syödä kevään ensimmäisen jäätelön kevättakissa ja kevätkengissä aurinkoisella penkillä.

Marja

Kevät on ihanaa aikaa, koska silloin paistaa taas aurinko ja kesä on tulossa! :D Katselen ihan lumoutuneena joka päivä ikkunasta, kuinka lumet sulavat hurjaa vauhtia. :)

Emma!

Kevät on ihanaa aikaa koska elämä tuntuu keveämmältä kuin talvella ja voi syödä jäätelöä Tammelantorilla.

Virpi

Kevät on ihanaa aikaa koska silloin tuntuu siltä kuin koko maailma heräisi eloon ihanaan, valoon suurenmoiseen.

Metti

... saa vaihtaa talvitakin kevyempään, kaivaa esiin hienoimmat korkokenkänsä ja kopsutella niillä ympäri kaupunkia mätsäävän kestohymyn kanssa, joka päivä on mekkopäivä, ihmiset ovat kauniita auringonvalossa.

iinuska

Kevät on ihanaa aikaa koska... silloin olo on kuin vastarakastuneella vaikka ei oikeasti olisikaan kyseisessä tilassa. :)

paulamarie

Kevät on ihanaa aikaa, koska töissä sukat eivät enää kastu kun hakee ostoskärryjä pihakatoksesta.

Katariina

Kevät on ihanaa aikaa, koska lapsille saa pukea vähemmän päälle ja koko perhe voi pomppia kuralätäköissä ;)

Saija

Kevät on ihanaa aikaa, koska luonnossa kaikki värit kirkastuu, linnut laulaa ihania laulujaan, voi juoda viiniä piknikillä järven rannalla ja kurkku maistuu vihdoin kurkulta ja tomaatti maistuu raikkaan punaiselta. Keväällä tuntuu, että rakastaa vain enemmän ja enemmän.

Salla

Kevät on ihanaa aikaa koska silloin saa riisua päältään paksut talvivaatteet ja kaivaa kaapista värikästä päällepantavaa =D

miepas

Kevät on ihanaa aikaa, koska ulos mennessä ilma tuoksuu taas joltain. Se tuoksuu hiekalta, sulavalta lumelta, koiran kakalta, ruskealta ruoholta ja raikkaalta tuulelta etelästä. Elämän haistaa ensimmäisellä nuuhkaisulla.

Veera

Kevät on ihanaa aikaa koska se saa ihmisen hyvällä tavalla hulluksi ja perhoset alkaa lennellä mahassa!

*jossu*

Kevät on ihanaa aikaa, koska ihanan kirkkaan kevätauringon ansiosta voi väsyneinä päivinä peittää puolet naamasta aurinkolaseilla näyttämättä hölmöltä :)

O.

Kevät on ihanaa, koska voi alkaa kaivaa ihania kevätvaatteita esiin, jotka piristää kyl kesän odottelua. :)

Kevät on ihanaa aikaa koska etukäteen on mahdotonta tietää milloin on se ensimmäinen aamu jolloin voi laittaa sandaalit jalkaan!

Näytä kaikki kommentit (837)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu