Hellepäivään kuuluu kukkamekko (ja perhoset), olkoon vaan miten kliseistä tahansa. Olkihattu enää puuttuu, mutta sitä en ole tänä kesänä edes purkanut vaatehuoneen hattuhyllyltä sillä optimisti olisi joutunut pettymään. Koska vanhan kukkamekkoni värikkäät kukkaset eivät olleet suinkaan tarpeeksi, laitoin vielä kaulaan lisää kukkia. Enemmän on aina enemmän. Tuo Lindexin kaulakoru toimii yllättävän monen vaatteen kanssa.

Yhdet roller derby -treenit takana ja olen ihan täynnä pieniä mustelmia. Mukavan kotoisa fiilis tämä mustelmaisuus, olikin jo vähän (tai aika paljonkin) ikävä :D Selkäparkani tosin koki treeneissä sellaisen shokin että meneekin pikku hetki että tästä toetaan. Onneksi tiedän että lopussa kiitos seisoo, sillä roller derby on tasan ainoa liikuntamuoto jolla olen saanut romuselkäni vahvaksi ja niin hyvään kuntoon kun sen ylipäätään voi saada. Se vie aikaa ja on melko tuskaista, mutta sitkeys palkitaan. Hyvät mustelmat, parempi mieli!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011