Muistatteko kun kuukausi takaperin kävin Hämeenlinnassa Taiteiden yössä työnäytöksessä, jossa oli mustavalkoiset kengät vielä vähän vaiheessa? Silloin Cobblerinan Sannan visio oli vasta hahmotelma, en tiennyt vielä yhtään mitä oli tulossa.


Nyt nahkapaloista on muotoutunut työnäytöksessä ja sen jälkeen herrainkenkäpari, joka on kuin suoraan päiväunistani. Koristeelliset, mutta kuitenkin sopivan ronskit. Sievistelykengät ovat erikseen, herrainkengät haluan... no, herramaisina. Värin sain valita kenkiin itse, mutta muuten design ja lopullinen ulkonäkö oli Sannan käsissä. Erittäin osaavissa käsissä. Nämä ovat ihan unelmahyvät jalassa, sen lisäksi että ovat kauniit.Edellisen kerran bongasin Sannan ilmoituksen netissä missä hän kyseli halukkaita tilaamaan näytöskenkiä materiaalien hinnalla ja olin ilman muuta halukas :D Kenkäopiskelijoiden ilmoittelua kannattaa aina pitää silmällä. Erityisesti oppilaitosten muotinäytösten tiimoilta, sillä silloin saattaa päästä käsiksi todella uniikkeihin luomuksiin. Tosin täytyy osua todella oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, harmittelen vieläkin kun en huomannut ajoissa erään nuoren suunnittelijan julmetun hienoja mokkahapsusaappaita, jotka hän laittoi muotinäytöksen jälkeen eteenpäin. Joku toinen oli jo ehtinyt ne varata, juuri ennen minua. Joten kenkäfriikkien muistilistalle seuraavaa: katsasta Wetterhoffin muotinäytökset ja syötä kaikkien kiinnostavien kenkä- ja vaatesuunnittelijoiden nimet googleen, josko taustalta löytyisi avointa blogia tai Facebook-sivua.
Ajattelin hankkia varanauhoiksi mustat eleettömät versiot, jolloin kenkä näyttää taas vähän erilaiselta. Tyypilliseen tapaani on pakko testata myös jotain kivoja satiininauhoja, koska yksinkertaisesti rakastan hifistellä kengännauhojen kanssa.

Nyt pitää toivoa että lunta ei tule ihan hätäseen, koska haluan ehtiä käyttää näitä vielä tänä syksynä. Ja paljon.

Kommentit (3)

Kattis
1/3 | 

Tosi hienot kengät, ja kun kyseessä on kotimainen käsityön tehty tuote niin nostan aina hattua tooooosiiii korkealle. Itselläni on ongelmana että en vain sopeudu nahkakenkien. Äskettäin ostin maiharit, elämäni toiset, ja kuten edeltäjilleenkin kävi, taitaa kengät jäädä käyttämättä. Conversen tennarit ja Ugg- saappaat tuntuu vain liian omilta. Mut nahkakenkiä on tarjolla niin hienoja että olisi kiva jos kokisi ne jaloissaan omaan tyyliin soveltuviksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011