Harvojen aurinkoisten päivien kunniaksi sietää vetää vähän kesämekkoa ylle. Tällä kertaa yksi lemppareistani myös syksyisin, H&M:n keltakuvioinen perusmekko. Nuo sydämen muotoisen aurinkolasit ostin joskus Lindexin sälälaarista, ovat osoittautuneet yllättävän hyviksi käytössä.

Nuo kengät taas ostin Zarasta sinä päivänä kun lähdettiin lomalle Amerikan ihmemaahan, tajusin että en ollut pakannut sandaaleja mukaan ja siellä näkyi olevan 35 asteen helteitä melkein puolen matkareitin ajan. Oli kyllä niin hyvä ostos että, käytännössä menin noilla koko reissun 3 viikkoa lähes päivittäin. Pantterikuosi toimii parhaiten pienissä yksityiskohdissa, minun kohdallani. Eräs ystäväni taas vuoraisi sillä todennäköisesti sekä itsensä että asuntonsa.

Kommentit (4)

3/4 | 

Hei, sellaista tulin ilmoittamaan, että blogisi ei ole päivittynyt Bligloviniin viiteen päivään ainakaan. Just ihmettelin, miksi ei tule postauksia, mutta tulin onneksi tänne vielä tarkistamaan :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011