Ystävänpäivän kunniaksi ruudun täydeltä sydänkuvioisia asioita. Olen ollut mieltynyt sydämiin niin kauan kuin jaksan muistaa, eikä loppua näy. Ihan erityinen lemppari on Tampellan vanha 70-luvun sydänkuosinen kangas, mitä olen ostanut tasan aina kun on kirppiksellä eteen osunut. Myös kaikki peltiastiat sydänkuviolla on ihan takuuvarma hitti kohdallani, ja varmaan ei tarvitse edes mainita Minna Parikan sydännauhoja laukkuja. Siinä on se suurin syy miksi ylipäätään brändiin alun perin iskin silmäni.

Meidän ystävänpäivä sujui autoillessa Oulusta takaisin kotiin. Ei mikään kovin romanttinen matka sinänsä mutta toimi hyvänä yhteistyöharjoituksena tälle perheelle: "Yksi pieni elefantti maaaarssi nääääin" "Katsotaanko padilta Tomi Traktoria vai Ryhmä Hauta?" "Seuraavaksi luvassa leikkihetki huoltoaseman kelmeässä valossa jjjeee!" "Kulta ihan kohta ollaan kotona, jaksa vielä hetki... (enää 4 tuntia)". Tämän perusteella en haaveile road tripistä ensisijaisena matkustusvaihtoehtona meidän porukalle ainakaan pariin vuoteen :D 

Mutta oli tosi kiva viikonloppu mummolassa, roller derbyä katsomassa ja ystäviä tapaamassa. Annilla oli ihan erityisen hauskaa kun pääsi touhuamaan 4-vuotiaan Adan prinsessahuoneeseen kaikkien ihanien lelujen keskelle. Tyttöä ei meinannut saada irrotettua leikeistä sitten millään, muiden lelut kun ovat aina jännempiä kuin omat.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Näin lapsettomana ja asiaa tuntemattomana mulla aina särähtää korvaan että mitä hiton joukkohautadokumentteja sitä lasten kanssa oikein katsotaan...! :D oletan siis, että sarjan nimi on Ryhmä Hau, mutta jotenkin aina se esiintyy mun korvissa juuri tuossa "Ryhmä Hauta"-taivutuksessa :)

-A-
2/6 | 

Minä hamstraan myös aina kaikki mahdolliset sydänkankaat varastoon, enkä meinaa millään malttaa tehdä niistä mitään :) Oletko tutustunut suomalaisen koot.fi:n sydänvalikoimaan? Tilasin heiltä itselleni joululahjaksi sydäntarjottimen ja saattoipa samassa paketissa tulla myös muutama sydämellinen kangas..

-A-

Ilman muuta vinkki vaan kiertämään! Mun mielestä on kiva käyttää ja tukea pieniä suomalaisia yrityksiä, varsinkin käsityön saralla :)

Viliina
3/6 | 

Tulit niin mieleeni tänään, kun poikkesin Tampereella Finlaysonin myymälässä. Siellä oli lukuisia Finlaysonin klassikkosydänkuosisia tuotteita alemyynnissä (punainen pohja, valkoiset sydämet). Oli essua aikuisille ja lapsille, patalappuja ja muuta Kannattaa ehkä poiketa katsomaan. Esimerkiksi aikuisten essu taisi olla 11 euroa ja lasten 4,5. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010