Se on joka keväinen ihmetys miten nopeasti sitä tulee niin lämmin että takkiakaan ei välttämättä tarvita. Meidän piha etenkin on sellainen tuulensuojaisa "monttu", missä lämpötila nousee ja kunnolla. Äitienpäivänä oli juuri tällainen kevätkeli, että jätin takin kotiin (vahingossa) kokonaan, mutta en tietty heilunut ulkona kovin kauaa vaan siirryin mummolaan sisätiloihin juhlistamaan omaa äitiäni.


Kirsikkamekkoni on ostettu joskus vuosia sitten Tampereen Nitrobabesta, se on edelleen kovin kiva. Tästä ei juuri klassisemmaksi kellohelmamekko voi enää muuttua.

Sydänkärkiset korkkarit taasen ovat Minna Parikan Heartbeat pump -mallia. Mielettömät korkkarit mutta näissä on kaksi ongelmaa. Roller derbyssä vaurioitunut nilkkani ei meinaa kyetä taipumaan tuohon korkoon kuin hetken aikaa kerrallaan. Toinen juttu on sitten se, että olen miettinyt että josko teettäisi näihin suutarilla nilkkaremmit, koska mikään taikatemppu (kantatyynyt, päkiäpehmuste) ei liimaa tätä kenkää tiukasti jalkaani vaikka koko on mielestäni sopiva (ei liian iso). Joidenkin kenkien kanssa on tämä sama ongelma että reippaammassa kävelyssä kanta lonksuu vaikka mikä olisi. Mutta viitsiikö kajota Parikoihin noin törkeästi :D vai myydä eteenpäin sellaisille kantapäille jotka pysyvät kengässä luonnostaan. En taida pystyä päästämään näistä irti. Näin korkeiksi kengiksi näillä on älyttömän hyvä kävellä, jos siis unohdetaan kaksi edellistä ongelmaa.

Laa laa kenkälandia kuittaa, hauskaa viikkoa!

Kommentit (15)

1/15 | 

Entäs sellainen kuminauhallinen remmi, jonka voi pujottaa korkokenkiin? Jossain näin sellaisen tuunausvinkin kenkiin, jotka lonksuu kantapäistä. Eli vähän kuin pompula, toinen esim. Nahkasta tehty puoli tulee etupuolelle jalkapöydän ja nilkan väliin, toinen puoli koron ja pohjan kulmaan. Ei tarvitsisi kenkiin kajota, mutta uutta ilmettä ja ei- lonksuvaa kävelyä saisi sellaisen pujottamalla. :)

3/15 | 

Ihastuttava mekko! Eilen tuli rusketusraidat, tänään paleltiin pipo päässä ja hanskat kädessä leikkipuistossa. Ailahtelevainen sää todellakin! Kivaa uutta viikoa! :)

JK
5/15 | 

Tosi kaunis asukokonaisuus!

Jos multa kysytään niin asiaan on vain yksi ratkaisu: kävelet noilla kengillä sitten pelkästään hissuksiin. :D Eiherrajjumala Parikoita saa tuunata. :D

6/15 | 

ihana mekko! ja tuo tiiliseinäkin on kiva, haha:-) jos tuntuu siltä, että kengät toimisi paremmin nilkkaremmeillä, niin käytä suutarilla, vaikka onkin parikat, ha! ainakaan ei sitten olisi muilla samanlaisia.. :-) x

Missu
7/15 | 

Minullakin on sama ongelma aika monen korkkariparin kanssa, että kantapää lonksuu vaikka kengät olisivat sopivat. En yhtään ymmärrä mikä minun jalkoja vaivaa, ehkä jalkapöytä on leveä, mutta kantapää on kai liian suippo korkkareihin >:/

Sanna

Kannatan tätä samaa. Itseassa Parikan liikkeessä juurikin antoivat minulle päkiäpehmusteen, kun kantapää ei meinannut pysyä aloillaan.

Katariina
9/15 | 

Heippa!
Ihana persoonallisen asu taas! Ja syötävän ihanat kengät! :)
Tuohon sun nilkkaongelmaan meinasin jo aiemmin joskus kommentoida, mutta unohdin. Itselläni nimittäin myös murtui nilkka vuosia sitten ja vaikka murtuma parani, se ei tuntunut enää samalta. Oli epävarmempi ja etenkin korkojen kanssa välillä hankala. Muutama vuosi murtumasta menin ihan muiden jalkavaivojen takia jalkoihin erikoistuneelle (tai ehkä niveliin, tai vastaavaan..) fysioterapeutille. Samalla hän myös huomasi, että nilkka ei ollut täysin oikeassa asennossa. Parilla käsittelyllä hän korjasi asian ja nilkka oli täysin yhtä hyvä kuin ennen murtumaa! Oli ihan mahtava tunne, kun ihan lenkkareillakin kävely tuntui jotenkin paljon vapaammalta, vaikka siinä en ennemmin huomannut olevan mitään erilaista. :) Suosittelen siis todellakin lämmöllä testaamaan. Tampereelta en valitettavasti osaa kyseiseen asiaan erikoistuneita fysioterapeutteja suositella, mutta itse kävin Helsingissä FTK:ssa.
Toivottavasti löydät avun, niin pääsee myös korkeammat korot ahkerampaan käyttöön. :)
Ihanaa kevättä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011