Sen lisäksi että intoilen korkkarikeleistä, naulakossa elohopean kohoamista odottaa eräs ihana vanha second hand -löytö. Sydäntakki. Ei varmaan ole kenellekään yllätys, että sydän on suosikkikuvioni, melkein jopa pakkomielle. Ainakin siitä päätellen miten paljon sydänasioita meikälle on kertynyt.


Ehkä jo huomenna uskaltautuisin vajaahihaisella takilla ulos?

Kuva on viime kesän Edinburghin reissulta, enkä voi muuta sanoa kuin että menkää käymään siellä jos vaan ikinä voitte. Kertakaikkiaan lumoava paikka. Olen matkustellut jonkin verran, ja Edinburgh on yksi sykähdyttävimpiä. Vanhat matkapostaukset löytyvät täältä: KLIK!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/8 | 

Huomasithan että ne matkavinkit jatkuivat kahden sivun verran :) Ja siis ihan ehdottomasti Skotlannin hautausmaille, aivan mielettömiä paikkoja. Minä saatan näyttää iloiselta rusettitytöltä noin niin kuin päällisin puolin, mutta sisäisesti katselen maailmaa Tim Burton -lasien läpi, synkeä estetiikka viehättää. Ja kiva että kommentoit, uusista lukijoista on aina kiva tietää :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Sanjana

UUU, Tim Burton. <3 Love of my life. :D näin niinkuin elokuvien saralta..

huomasin, lukaisin kyllä kaikki läpi kerralta ja kysyin siskoltakin, hän sanoi että tuo hautuumaa on kyllä helppo löytää ja aikoi ettiä muitakin kivoja kohteita kunhan perberini sinne kesällä saan raahattua! :)

Sanjana
6/8 | 

Heii,s ain kivoja uusia vihjeitä missä käydä kun seuraavan kerran menen siskoni luo Skotlantiin :) Kuitenkin pitää lentää Edinburghin kautta niin voishan sitä taas käydä vaihteeksi sielläkin kiertelemässä, ainakin se Greyfriarsin hautuumaa kiinnostaisi yhtä synkistelijää täällä! (ps. ihan uus puoli mulle tämä sinun synkkyydestä pitävä puolesi, me like! uudehko lukija olen niin en ole pitkään seurannut :) )

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011