Minulla kävi onnenkantamoinen eBayssa ja huusin itselleni maailman kauneimman kesätakin 8 punnalla (sisältäen postikulut!). Se on punainen! Siinä on sydämiä! Siinä on puhvihihat! Se on ihana!
Jos tämä takki ei ole minua niin mikä sitten. Niskalapussa voisi lukea Niinan takki.
Oikeastaan sain takin 7 punnalla, sillä entinen omistaja oli jättänyt taskuun punnan kolikon :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

1/7 | 

Voi tuo takki on kyllä ihan kuin sinulle tehty! :) Hurmaavan näköinen ja muutenkin kovin kovin sydämellinen look! <3 Ihanaa perjantaita! :)

Maarit
2/7 | 

Ei ole totta! Mulla on toi sama takki! Älytön löytö pari kesää sitten Oxford Streetin Primarkista... Se on mulle itse asiassa nyt vähän pieni mutta en oo raaskinu myydä <3

myohmy
3/7 | 

Siinä on näemmä myös palloja, kaksi kärpästä yhdellä iskulla. ;) Upea on takki ja selvästi onnellinen omistaja. Punainen piristää sun olemusta kun sanoit, että olet kärsinyt allergiasta niin ainakaan näistä kuvista sitä ei huomaa yhtään. varsinkin tuo viimeinen kuva on tosi upea. Mallin lisäksi pisteet kuvaajalle. :)

7/7 | 

Voi onpas ihana takki <3 En ole pitkään aikaan ebay shoppaillut,... hmmm mitänee varmaan mennä heti katsastamaan löytyisikö sieltä jotakin ihanaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012