... need I say more.


s2-vert

s2-vert

Toisin sanoen, kattokaa ny mun uusia ulkoluikkia awww <3 korkkarit ja laukku rekvisiittaa.

Kommentit (12)

4/12 | 

Mie mietin ostaisko ihan piha luikkarit erikseen vai vetäiskö noilla perus rakkailla....katotaan mitä kevät tuo tullessaan :D

Mimmu
5/12 | 

TOI SUN UUS HIUSVÄRI NUORENSI SUO VARMAAN 5 VUOTTA! :) Vaihtelu virkistää, sun kohdalla enemmän kuin hyvin osuva sanonta.

6/12 | 

Tekee mieli ruveta harrastamaan derbyä ihan vain noiden luistimien takia... <3 Vaikka tuo värimaailma ei ole enää ihan ominta :)

9/12 | 

Makeet, noilla kelpaa mennä! Varmaan tyhmä kysymys, mutta onko noilla helpompi tasapainotella, kuin sellaisilla, joissa pyörät ovat kengän keskellä peräkkäin? Mulla on nimittäin surkea tasapainoaisti, mutta rullaluistelu kiinnostaisi kovasti.

Jonanna
11/12 | 

Voisitko tehdä joskus "Parikka postauksen" jossa kuvaisit kaikki parikat jotka omistat =) Laukut, kengät ja kaikki muu mikä vain on Parikan nimissä.

karo
12/12 | 

Hei Nelliina :)

Tämä ei nyt liity blokiisi, mutta ajattelin hihkaista, kiinnostaisiko sinua olla yksi etsitystä tuhannesta eläintenystävästä: http://www.proanimalsfinland.net/content/view/774/2/lang,finnish/ Kampanja FB:ssa: https://www.facebook.com/events/217469358343953/

Kampanja kaipaisi myös kovasti lisänäkyvyyttä, toivottavasti sinulla olisi mahdollisuus viedä hiukan viestiämme eteenpäin eläinystävä tutuillesi :)

Nöpölle rapsutuksia! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011