Nyt kun toiveet intiaanikesästä alkaa olla kuopattuna, on aika ottaa esiin neuleet. Syksy on pukeutumisen kannalta parasta aikaa, ei tarvita vielä takkia mutta kerrospukeutuminen ja neuleet ovat kuitenkin tarpeellisia. Se mahdollistaa oman vaatekaapin monipuolisen käytön. 

Oma H&M:n neuleeni on lyhythihainen mutta lämmin, se oli passeli valinta sateisen kalseaan päivään. Musta kellohame on Olivia Rougen vuosia vanhasta mallistosta, sininen laukku vintage ja kengät Minna Parikka. 

Tällä reissulla sininen vintagelaukkuni koki kohtalonsa ja meni rikki, mutta elän toivossa että sen saa vielä korjattua. Tämä on nyt toinen vintagelaukkuni viikon sisään, joka on levinnyt käsiin! Huono viikko käsilaukuilleni. Tietää taas reissua suutarille, yhteensä kolme veskaa korjattavana. 

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 | 

Intiaanikesä tarkoittaa sitä, että viileämmän ajanjakson jälkeen tulee vielä lämmin kausi - nyt niitä toiveita intiaanikesästä vasta voikin elätellä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat