Mieheni tuossa pöydän toisella puolella kommentoi, että minulla on selvästi meneillään jokin kukkavaihe. Viittasi kommentillaan siihen, että kaikki vaatteeni ovat enemmän tai vähemmän kukkakuosisia. Hän on sangen oikeassa. Tällä hetkellä ei tee mieli pukea mitään muuta kuin tummia kukerruksia. 

Housut: matkamuisto / Kengät: Clarks / Toppi: DIY / Hattu: kirppis / Laukku: A+more / Jakku: H&M

Näytän ihan haudasta kaivautuneelta, sillä sain reissusta mukaani jonkun ihme taudin, ja olen siitä asti yskinyt keuhkojani ulos. En muista koska olisin viimeksi ollut näin pahassa yskässä. Tästä johtuen yöunet ovat jääneet aika minimiin, kun tuntuu ettei saa happea makuuasennossa lainkaan. Näin ollen on fiksua vetää huomio harmaasta naamasta kukallisiin jalkoihin, pukeutumiskikka numero uno :D

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Keuhkoputkentulehdus? Nimimerkillä täällä toinen ja tuli muka yllärinä, mutta olihan oireet aivan selkeät...

RainDrop
2/4 | 

Tää on vissiin joku tän syksyn yskäpöpö, täällä Englannin puolella puolet työkavereista itseni mukaan lukien on köhinyt pari viime viikkoa ja kaikilla sama, ei nuhaa, ei kuumetta, kauhea yskä vaan :-/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010