Olivia Rouge on taas suristellut mekkojansa tummemmilla kuoseilla ja sievillä yksityiskohdilla ja nettiputiikkiin on juuri ladattu uuden malliston helmat, joten tässä lauantain ratoksi naisellisia syksyisiä mekkoja:


Minulla on tuo punainen kietaisumekko harmaana, ja se on kyllä todella ihana. Tuossa vuosia vanhassa mekossani on lyhyet puhvihihat, mutta muuten malli on sama. Tämä on yksi suosikkiasujani oikeastaan koko blogihistorian varrelta, viihdyn siinä niin hyvin:


Siskokulta esittelee leopardikuosista mekkoa ja Miss Mel O'Draman kellohelmoissa lepattelee perhoset. En sano tähän mielipidettäni kuinka saisin sydärin joka kerta kun katsoisin mekkoni kangasta, jos siinä olisi yöperhosia huaaah :DMalliston suosikkini on Sandran yllä tässä seuravaana, turkoosiharmaa peurakangas on todella kaunis.


Ps. Olivia Rouge on mukana myös tämän viikonlopun Save The Date -häämessuilla Kaapelitehtaalla, menkää moikkaamaan jos olette menossa häämessuilemaan.

Kommentit (9)

jenni
1/9 | 

Uuaa, supernättejä mekkoja! Noi kellohelmaiset on ehkä ihan pikkusen liian fiftarihenkisiä, että itse pukisin päälle, mutta ton kapealinjaisen mustan kohdalla tais sydän jättää yhden lyönnin väliin. Siis, kuinka KAUNIS!

Tuli muuten mieleen, kun oot sen sun Chanelin Rouge Noir -lakan huonoa kestävyyttää valitellut, että itselläni kestänyt kynsissä oikein nättinä viikon ilman yhtään korjauslakkausta. Ja oon siis kassalla töissä, tällä viikolla joka päivä. Tänään vasta sit juomakoreja nostellessa raapaisi viereinen kori yhden kynnen lakkapintaan kauhean skraadun. Vähän hirvitti tuhlata tuohon rahaa, että jos oikeesti niin surkea, mutta mainiosti mulla kestää! Onneks. :)

hop
2/9 | 

Hei! Kirjoittelit joskus liikunnanvihaajaan siskosi laihdutusprojektista. Mihinkäs se jäi? Kiinnostaisi edelleen kuinka se lopulta meni ja miltä näyttää ennen-jälkeen-kuvat, siskosi näyttää ainakin tuossa upealta!

Noita nokinenä
3/9 | 

Olitko eilen Sokoksella? Kun olin hissillä ainakin näin jonkun näköisesi vaunujen kera. Menimme hissillä ohi, muuten olisin tullu moikkaamaan!

Hannele
5/9 | 

Voi pojat mikä berberi tuolla yhdellä daamilla on! Tasan ei mene onnen lahjat. Olette kyllä siskosi kanssa niin saman näköisiä, mutta sinua voisi kyllä luulla nuoremmaksi osapuoleksi vaikka näin ei kai ole kuitenkaan?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012