Jumperfabriken lähetti minulle syksyn mallistostaan sinivalkoisen puhvihihaisen neuletakkikaunottaren, joka tottavie piristää asun kuin asun. Olen vähän ihmeissäni tämän värivalintani kanssa, sillä valikoimassa olisi ollut myös punavalkoinen versio ja silti päädyin sinivalkoiseen. Tässä on vain sitä jotain. Raikkautta ehkä? Ainakin se sopii kaikkiin värikkäisiin hameisiini.


Neuletakin avulla on helppo muuttaa melkein asu kuin asu vintage-henkiseksi ja juuri sitä tällä hetkellä kaipaan pukeutumismielessä. Asia jonka koen (hetkellisesti) vaikeaksi toteuttaa, sillä vintage-mekkoni eivät ole järkeviä vaihtoehtoja vauva-arjessa. Vaikka tyttö ei ole pulauttelija, en ajatellut ottaa riskiä :D Sitäpaitsi, voiko olla enää naisellisempaa vaatekappaletta kuin neuletakki, joten ongelma ratkaistu


 
Aioin ensin suoristaa hiukseni mutta lopulta aloinkin kääntämään sitä kiharoille. Se on jännä miten erilaiset kutrit kihartimella ja suoristusraudalla saa, eron kyllä huomaa. Itse koen kihartimen helpommaksi ja nopeammaksi, enkä oikein ole koskaan tottunut suoristurautaan kihartimena, mutta kai se on makuasia. Rennommat suoristusrautakiharat ovat kivat, vaikka niiden tekeminen vähän hankalampaa onkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Valtavan suloinen. Itselläni olisi tarkoitus neuloa Marttojen vanhan uniformun mallin mukaan neuletakki. Hiukan samaa fiilistä siinäkin :)

Kokoa isompi olisi ehkä ollut parempi, ei olisi noi hihatkaan noin nyityn lyhyen näköset

sisak

Oi, jotenkin niin nostalginen ja nimenomaan raikas. Ja tuo viimeinen kuva on kokonaisuutena aivan superkaunis.

Reetta

Aivan ihan(I)a villatakkeja..mutta suht hinnakkaita. Kerro mulle muuten, mikä ihme on roller derby??

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011