Tein visiitin hulluille päiville kahdesta syystä, aaverahka ja pokkarit. Kannatti ottaa pari iskua ruuhkassa, koska muutama haluamani kirja löytyi hintaan 3, 90e.


Elämänkertakirjat viehättävät aina vaan, siksi nappasin Nuoren Elviksen ja Patti Smithin Ihan kakaroita. Nousiainen taas jaksaa ilahduttaa rapsakalla huumorillaan, joten Metsäjätti on must read. Ei olisi elämää ilman kirjoja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

1/12 | 

Voin ainakin suositella tuota Patti Smith kirjaa! Kaveri antoi sen lahjaksi ja ah, se on ihana. Se on täydellinen. Ainakin näin muistikuvien mukaan, kun kirjan luin sen heti saatuani. Ah. Ah. Kirjat. <3

Henna
2/12 | 

Miika Nousiaisen kirjat on niin hauskoja! Mä muistan lukeneeni Vadelmavenepakolaisen joskus lukiossa, kun äikänopettaja sitä suositteli. Ihastuin siltä istumalta, ja nyt oon lukenut sen jo muutamaan kertaan :) Myös Maaninkavaara on todella hyvä, suosittelen! Ja muutenkin suosittelen Nousiaisen kirjoja niille, jotka ei vielä ole kokeillut ;)

jossu
3/12 | 

Kirjat <3 Ois kiva jos jaksaisit taas jossain vaiheessa tehä jonku kirjapostauksen! Suositteluja ja mitä on lukulistalla tms :) Onko sulla muuten tunnuksia Goodreadsiin?

Ravenwaves
4/12 | 

Ostin tuon Patti Smithin kirjan kesällä Wienistä ja voi, se on ihana! Patti on ihan mielettömän taitava kirjoittaja.

Mellu
7/12 | 

Tänä vuonna ostin vihdoin Nelliinan innoittamana tuota Aaverahkaa ja ihan saman makuista oli kuin k-citymarketin mangorahka. ja cittarista tuota herkkua saa ympäri vuoden.

lilli
8/12 | 

Ei voi olla totta,juuri tänään sain luettua "Ihan kakaroita" loppuun! Mieletön kirja. Pitäisköhän itsekin kiiruhtaa stockalle hankkimaan omaksi...

HP
9/12 | 

Useamman vuoden oot kertonu hakeneesi aaverahkaa hulluilta päiviltä.... Mitä hittoa se on???!!!

Rege

Maailman pehmeintä, paksuinta ja makoisinta mangorahkaa, jota tietääkseni saa vain Hulluilta Päiviltä :)

Rege
10/12 | 

Aaverahka <3 Kiitos Nelliinan, oon koukuttunut täysin! Mulle ainoa asia, jonka takia viitsii Hullareilla käväistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013