Oli aika, kun en löytänyt Mangosta ikinä mitään, ja sitten on nykyhetki, kun voisin kärrätä koko kaupan sisällön kotiini. Kaikki oikeastaan alkoi kissamekosta. En tiedä muuttiko vaatejätti tyyliään, vai muutinko minä, mutta yhtä kaikki, nykyään viuhahdan Mangoon alta nanosekunnin, jos poiketaan Ideaparkissa. Tarjolla on edelleen paljon karsastamaani preppytyyliä, mutta sen rinnalla onneksi kaikkea herkullistakin. Kuten tämä alkusyksystä ostamani epäsymmetrinen maxihame, joka on yksi parhaita löytöjäni ikinä.
 

Koska hame on edestä lyhyempi, se on paljon käytännöllisempi kuin tasapitkät maxit. Lähinnä en kompastu siihen, koska minä jos joku osaan heittää naamalleen tilanteessa kuin tilanteessa.
Alunperinhän ajattelin hametta juhlakäyttöön, mutta sitten totesin että elämä on liian lyhyt ja juhlia liian vähän, joten nappasin sen mukaan arkeen ja mukana on kulkenut oikein kunnolla.

Kommentit (9)

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015
1/9 | 

me hate preppy too. oon miettinyt et oonko jotenkin jäljessä tai vajaa, kun se ei vaan mene kalloon miksi haluaisin näyttää hyvätuloiselta tylsimykseltä. Mut ostin sellasen preppyhenkisen villaneuleet paikkakyynärpäillä. Harmaa neule, mut ne paikat on kullattua muovia <3

2/9 | 

Haha oot kohta yhtä lepardintäyteinen kun minäki. Etkö sä jokin aika sitten vielä sanonu että sinä ja eläinkuosi ei mätsää? :DD Tämä on epidemia!

4/9 | 

Olen tosi pitkään lukenut sun molempia blogeja, mutta tää taitaa nyt olla eka kommentti kumpaankaan... Pakko kuitenkin sanoa, että vitsi kun ihailen sun tyyliäs, harvalla bloggarilla se on noin ihanan persoonallinen! Tääkin kokonaisuus on aivan mielettömän upee! :) Sulla muutenkin kirjotustyyli natsaa ja tykkään sun tavasta oikeasti välillä pohtiakin asioita ja esim. bongailla mielenkiintosia tapahtumia ja kertoa niistä, eikä vaan mainostaa nellyn uutuuksia, niinkun tosiaan aika monissa blogeissa tehdään (joo ymmärrän että sponssijutut on sponssijuttuja, mutta...). Keep up the good work!

5/9 | 

Ai vitsi kun näyttääkin kivalta! Eikä oo yhtään liian juhlava arkeenkaan ainakaan noin yhdistettynä :)

Se
7/9 | 

asiasta poiketen.. Olen aina miettinyt, että tuleeko sinulle rakkuloita, vasaravarpita tai muita korkkariongelmia, kun käytät korkokenkiä niin paljon?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011