Toin Italian kuumuudesta heinäkuussa mukanani Benettonin harmaan ponchon, tuon täydellisen parin minihameille ja neulesukkiksille. Kirkas oranssi saa harmaasta neuleesta tasapainottavan parin. Fiilistelen lettikuvioisen hartialämmittäjäni pariksi myös tummia pillifarkkuja ja Zaran leonilkkureita.

Onneksi illat ovat olleet jo sen verran viileitä, että olen päässyt testaamaan henkarissa polttelevaa ponchoani.

n3
n3

Poncho on kätevä vaatekappale näin alkusyksyllä. Se lämmittää, mutta toisaalta ei väljyytensä vuoksi tukahduta. Tämän oman ponchoni voi nostaa myös jättimäiseksi kauluriksi, jos tulee tehtyä virhearviointi kelin suhteen.

Innostaako teitä ponchot?

Kommentit (15)

Sanska

Oi, itsellä on vuosikausia kaks ihanaa ponchoa lojunu kaapissa ja jospa tänä syksynä ottais ne käyttöön :o)

Miniananas

Poncot oh yes yes yes! Oma harmaa nahkani saa odottaa kaapissa vielä pienen hetken, ennen kuin pääsen lepattelamaan kaupungille se harteillani.

Ponco on pieni viltti käsiaukoilla, onko parempaa? Ei ole! Hihii, ihana syksy.

Katja

Ihan täydellinen pontso! Ihania on tullu kaupassa vastaan, vaan kaikissa on sitä ällöä akryyliä, eli ovat jääneet ostamatta, mulla ne rätisee päällä ja on hiostavia. Mistähän löytäis jotain muuta matskua olevan?

sohvi

syksyn toisiksi paras asuste on varmasti piecesis uudet ihanan pehmoiset ja paksut sukkahousut <3 nam!

Tuija

Joo, täältä löytyy kans poncho ja otin sen juuri tänä aamuna käyttöön:) Poncho on kiva^^

Tosi ihana :) Ja mikä parasta, kun ilmat viilenee entisestään, voi ponchoa käyttää vielä vaikkapa nahkatakin päällä!! Ite käyttäisin ehottomasti, jos vaan ensin omistaisin jonku kivan ponchon... :D

emmyto

Lapsena rakastin omaa värikästä ponchoani. Harmi että se on liian pieni näin myöhemmällä iällä, sillä se oli juuri täydellinen. <3 *merkitsee uuden rakkaus ponchon etsimisen ostoslistalle*

Mursu

Moi Nelliina! Hei niistä sun huutonetti jutuistas, huusiko joku ne ihanat mustta, platolla varustetut, korket "gladiaattori" korkkarit?:) Olisin hyvin kiinnostunut, mutta en oikein hallitse huutonetiä;)

Henne

Ostin tossa vähä aikaa sitte vero modasta valtavan ihanan one size -ponchon (myös kokonsa puolesta aika valtava) Ja siihen on niin mukava kietoutua ja liihotella se päällä menemään. Se tosiaan toimii myös mekkojen kanssa vaikka ostaessani olin hieman epävarma siitä, että näytänkö yhdeltä valtavalta hulmuhelmalta mekko ja poncho päällä, mutta iha fiksulta näyttää :)

haha, just hain tänään HM-pakettini, josta löytyi mm konjakkinen poncho! koklailin sitä äsken ja i like! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011